Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren van uw online aankoop is uitsluitend mogelijk via ons retouradres of in één van onze 16 winkels. Uw online aankoop kunt u binnen 14 werkdagen terugsturen c.q. - brengen. De financiële afwikkeling vindt plaats op ons hoofdkantoor.

Ruil- en retourvoorwaarden

Voor het ruilen en retourneren van online aankopen gelden de volgende voorwaarden:

 • Stuur uw bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst terug naar BeOne (en dus niet naar een afhaalpunt), of breng deze kosteloos terug in één van onze winkels.
 • Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper.
 • Voeg altijd het volledig ingevulde retourformulier bij, dat u bij uw aankoop heeft ontvangen. Alleen op die manier kunnen wij uw retourzending herkennen.
 • Het artikel mag niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, maar u mag het natuurlijk wel passen
 • Het artikel is compleet, met originele kaartjes en labels nog bevestigd aan het artikel en, indien mogelijk, in de originele verpakking.
 • Voor online aankopen geldt: Niet goed? Geld terug! Ook in de sale.

BeOne retourformulier

Bij al onze bestellingen leveren wij een retourformulier mee. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het retourformulier volledig invult en toevoegt aan uw retourpakket. Mocht u het retourformulier kwijt zijn, neem dan contact met ons op, dan sturen we u het nogmaals op.

Retourneren? Zorg dat de zending goed verpakt is!

De koper is verantwoordelijk voor een veilige retourzending. Gebruik altijd de originele verzendzakken, zodat de originele productverpakking en/of de artikelen niet beschadigd raken. Stuur uw zending binnen 14 werkdagen terug naar ons retouradres:

BeOne BV
Dukdalf 17
9206 BE Drachten

of breng uw zending terug in een van onze 16 BeOne winkels in:

Alphen a/d Rijn
Amsterdam
Baarn
Den Bosch
Drachten
Gouda
Hoofddorp
Leeuwarden
Lisse
Maastricht
Oosterbeek
Rotterdam
Sneek
Utrecht
Woerden
Zwolle

Retour sturen - zo doet u dat:

POST.NL (het vroegere PTT) - Lees online meer over werkwijze en voorwaarden HIER 

 • via Post.NL als pakket (€ 6,95)
 • via Post.NL als brievenbuszending, mits uw aankoop door de brievenbus past (kosten afhankelijk van het gewicht van de envelop met inhoud). Van brievenbuszendingen ontvangt u geen bewijs.

DHL - Lees online meer over werkwijze en voorwaarden HIER 

 • Op de website van DHL parcel koopt u een verzendbewijs (€ 5,75). U print dit uit, bevestigt dit op uw retourzending en levert het af op een DHL punt in uw directe omgeving. Let op: kies niet voor afleveren op een DHL punt, maar voor afleveren bij BeOne.

In beide gevallen ontvangt u een verzendbewijs (m.u.v. brievenbuspost). Bewaar dit verzendbewijs goed, hier kunnen we om vragen. Dit is uw bewijs dat u iets heeft teruggestuurd.

Disclaimer

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Dit houdt in dat BeOne niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van artikelen tijdens de retourzending. Vraag daarom altijd bij het afgeven van uw retour naar een verzendbewijs.

Terugbetaling

Het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending* wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 werkdagen terugbetaald.

*) Kosten retourneren
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de retourzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. Stuurt u een deel van uw bestelling retour, komen zowel de kosten van de heen- als de retourzending voor uw rekening. Bij een omruiling worden er niet opnieuw verzendkosten berekend, en komen alleen de kosten van een eventuele volgende retourzending voor uw rekening.

Geld terug bij retourzending
 • Indien u met iDEAL of PayPal? heeft betaald, wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op uw bankrekening teruggestort. 
 • Creditcard betalingen worden teruggestort op uw bankrekening. Vergeet u niet uw rekening te vermelden op het retourformulier? 
 • Als u betaald heeft via Afterpay, zal de factuur geheel of gedeeltelijk komen te vervallen of achteraf worden gecrediteerd. Het aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending*, wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 werkdagen terugbetaald. 

*) Zijn er verzendkosten in rekening gebracht bij het plaatsen van uw bestelling en stuurt u de gehele bestelling retour? De verzendkosten van de heenzending worden dan ook aan u terugbetaald. 

Geld terug bij retourzending
Indien u met iDEAL of PayPal betaald hebt, wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op uw bankrekening teruggestort. 
Creditcard betalingen worden teruggestort op uw bankrekening. Vergeet u niet uw rekening te vermelden op het retourformulier? Het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending* worden zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 werkdagen terugbetaald.