Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren van uw online aankoop is mogelijk via ons retouradres of in één van onze winkels. Uw online aankoop kunt u binnen 14 werkdagen retour sturen of - brengen. De financiële afwikkeling vindt altijd plaats op ons hoofdkantoor. 


Ruil- en retourvoorwaarden

Voor het ruilen en retourneren van online aankopen gelden de volgende voorwaarden:

 • Stuur uw bestelling binnen 14 werkdagen na ontvangst terug.
 • Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper.
 • Stuur altijd een volledig ingevuld retourformulier mee.
 • Het artikel mag niet gebruikt, gedragen of beschadigd zijn, maar u mag het natuurlijk wel passen.
 • Het artikel is compleet, met originele kaartjes en labels nog bevestigd aan het artikel en, indien van
  toepassing, in de originele verpakking.
 • Voor online aankopen geldt: Niet goed? Geld terug!

Voor het ruilen en retourneren van winkelaankopen gelden deze voorwaarden.

BeOne retourformulier

Bij al onze bestellingen leveren wij een retourformulier mee. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het retourformulier volledig invult en meestuurt. Mocht u het retourformulier kwijt zijn, neem dan contact met ons op dan sturen we u het retourformulier nogmaals op.

Retour sturen? Zorg dat de zending goed verpakt is!

De koper is verantwoordelijk voor een veilige en onbeschadigde retourzending. Stuur uw aankoop binnen 14 werkdagen terug naar ons retouradres:

BeOne BV
Dukdalf 17
9206 BE Drachten

U kunt uw aankoop retour sturen via Post.NL, maar ook via voordeliger aanbieders als DHL en Kiala. Voor de tarieven verwijzen wij u naar de websites. Wanneer u uw retourzending aanbiedt, dan ontvangt u een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed, hier kunnen we om vragen.

Disclaimer

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. Dit houdt in dat BeOne niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van artikelen tijdens de retourzending. Vraag daarom altijd bij het verzendkantoor om een 3S-nummer of traceercode en bewaar deze goed.


Terugbetaling

Het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending* wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 werkdagen terugbetaald.

*) Kosten retourneren
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, komen alleen de kosten van de retourzending voor uw rekening. Wij nemen deze kosten voor onze rekening indien wij het verkeerde product hebben geleverd of de fout op een andere manier te wijten is aan ons handelen. Stuurt u een deel van uw bestelling retour, komen zowel de kosten van de heen- als de retourzending voor uw rekening. Bij een omruiling worden er niet opnieuw verzendkosten berekend, en komen alleen de kosten van een eventuele volgende retourzending voor uw rekening.

Geld terug bij retourzending

 • Indien u met iDEAL of PayPal? heeft betaald, wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op uw bankrekening teruggestort. 
 • Creditcard betalingen worden teruggestort op uw bankrekening. Vergeet u niet uw rekening te vermelden op het retourformulier? 
 • Als u betaald heeft via Afterpay, zal de factuur geheel of gedeeltelijk komen te vervallen of achteraf worden gecrediteerd. Het aankoopbedrag, inclusief de eventuele verzendkosten voor de heenzending*, wordt zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 10 werkdagen terugbetaald.

*) Zijn er verzendkosten in rekening gebracht bij het plaatsen van uw bestelling en stuurt u de gehele bestelling retour? De verzendkosten van de heenzending worden dan ook aan u terugbetaald. 

Geld terug bij retourzending
Indien je met iDEAL of PayPal betaald hebt, wordt het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op je bankrekening teruggestort. 
Creditcard betalingen worden teruggestort op uw bankrekening. Vergeet u niet uw rekening te vermelden op het retourformulier?