Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Geselecteerde filters

  • Due Amanti
  Due Amanti

  Due Amanti

  12 Producten gevonden
  Tonen
  Sorteren
  Filters
  Filters

  Due Amanti - dameskleding

   
  Due Amanti is een Vlaams fashionmerk dat sprankelende & stijlvolle dameskleding in haar collectie heeft. ‘Feel lucky’ is hun favoriete slagzin, omdat je je te allen tijde gelukkig en goed wilt voelen in je outfit. Kleding met een vrouwelijke ‘sparkle’ – perfect op jouw lijf geschreven - wie wil dat nou niet?

   

  10 jaar Due Amanti – tijdloze & vrouwelijke fashion


  Stijlvolle kleding met de vrouw als middelpunt; haar lichaam, smaak en voorkeur, het draagplezier en haar voorliefde voor stijlvolle kleding. Geen ingetogen stijl of het andere uiterste; over-the-top, maar tijdloze klasse. Minimal chic, maar wel voor de zelfverzekerde en vrolijke vrouw. Dat zie je en dat voel je.

   

  De betekenis van Due Amanti – twee geliefden

   
  De letterlijke vertalng van Due Amanti (Italiaans) is twee geliefden. Zou dat te maken hebben met de inspirerende samenwerking tussen België en Italië? Ontworpen in België en gefabriceerd in Italië levert deze partnership prachtig vervaardigde vrouwelijke fashion op. Of wordt met de twee geliefden de vrouw en haar kleding bedoeld? Mode als muze, wij zijn om.


  'Style is a way to say who you are without having to speak' - Due Amanti

   
   
  De collectie bestaat uit truien (al vanaf de start), vesten, blazers, blouses, jurken, jumpsuits, broeken en sjaaltjes. Alles met een luxe maar minimalistische inslag. Denk aan verfijnde kleding die geschikt is voor alle gelegenheden met bovendien een comfortabele pasvorm. Geen overdaad maar stijlvolle ontwerpen vol zelfvertrouwen en pit, ben jij al verliefd op dit sprankelende label?
   

  ‘Never forget to add some sparkle to your day’

   
  Ontdek Due Amanti nu bij BeOne.
  Terug naar boven Divide
  Cookies

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.