Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Gratis shoppen

  Wat?! Gratis shoppen bij BeOne? Jazeker, dat kan!

  We zijn blij met onze klanten en daarom geven we alle klanten gratis punten. Met die punten kunt u inderdaad gratis bij ons shoppen! Het werkt zo. Bij iedere € 49,95 die u bij ons besteedt aan niet-afgeprijsde artikelen, ontvangt u één spaarpunt ter waarde van € 2. Ieder seizoen ontvangt u vervolgens automatisch een waardecheque ter waarde van het gespaarde bedrag. En daarmee kunt u dus gratis bij ons shoppen! Natuurlijk ook tijdens de sale.

  Er zijn maar 2 spelregels: de waardecheque is na uitgifte geldig tot en met het einde van het lopende modeseizoen, dus meenemen naar het volgende seizoen is helaas nog niet mogelijk. En we kunnen u pas vanaf € 20,00 spaartegoed een waardecheque sturen. Het maakt niet uit of u hier in onze webshop of bij 1 van onze 16 echte winkels shopt, u ontvangt altijd uw spaarpunten. We zijn hard bezig om te zorgen dat u online uw spaartegoed kunt inzien en natuurlijk kunt inwisselen, maar dat is nog niet zover.

  U kunt uw tegoed inwisselen in uw BeOne winkel of online, waar u bij stap 3 (let op, dus niet stap 1) van het afrekenen kunt kiezen voor het inwisselen van uw spaarcheque. Klik hier dan leggen wij het u graag in een filmpje stapsgewijs uit.

  Lang verhaal kort, het kan nóg makkelijker en er zijn wat spelregels, maar GRATIS SHOPPEN bij BeOne? Jazeker, dat kan!
  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om u de beste ervaring te bieden.