Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Shoppen tijdens de lockdown

  De ware online shopper vindt haar weg wel in onze webshop. Maar kom je liever in je winkel voor advies, om stoffen te voelen en kleding te passen, dan maakt de winkelsluiting het shoppen wel heel lastig. Wees gerust, we gaan je helpen!


  Zó kun je toch winkelen bij BeOne

  We hebben verschillende manieren waarop je toch kunt blijven winkelen bij BeOne. In het kort:

  ONLINE SHOPPEN - Plaats je bestelling online en laat het gratis thuis of bij een Post.NL afhaalpunt bezorgen.
  CLICK & COLLECT - Plaats je bestelling online en laat het gratis in een BeOne winkel bezorgen, waar je het afhaalt. 
  BEL & BESTEL - Bel met je eigen BeOne winkel, geef telefonisch je bestelling door en kom halen en betalen in de winkel.


  1 - ONLINE SHOPPEN

  Elke dag van de week, 24 uur per dag, zijn we online 'open' en kun je in onze webshop komen winkelen zonder verzendkosten, die nemen we tijdens de lockdown helemaal voor onze rekening. 

  Shop online

  Is online shoppen nieuw voor je en wil je het proberen? Dan hebben we een handige uitleg voor je. Lukt het toch niet? Bel dan van maandag t/m vrijdag tussen 9 en 17 uur onze klantenservice. Chantal, Gaby en Jacquelien zijn er om je stap voor stap door je bestelling te loodsen. Ze doen dat met alle liefde, dus maak er gebruik van. 

  2 - CLICK & COLLECT

  Shop online en laat je bestelling gratis afleveren in je BeOne winkel naar keuze. De winkel laat je weten wanneer je bestelling voor je klaar ligt. Je kunt je pakketje afhalen op maandag tussen 13 en 17 uur en van dinsdag t/m zaterdag tussen 11 en 17 uur. Denk je eraan een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te bewaren in onze winkel?


  3 - BEL & BESTEL

  Wil je wat nieuws, maar is het online winkelen in onze webshop echt niet aan je besteed? Dan maken we het je gemakkelijk:

  1. Zoek op www.be-one.nl naar dat wat je mooi vindt en wilt kopen. 
  2. Noteer het artikelnummer, de gewenste kleur en je maat. 
  3. Bel je eigen BeOne winkel en geef je bestelling telefonisch door. 
  4. Je wordt gebeld zodra je bestelling voor je klaar ligt. Dat kan wat langer duren als artikelen uit andere filialen moeten komen.
  5. Haal je bestelling op in je BeOne winkel, waar je kunt afrekenen. Je kunt je pakketje afhalen op maandag tussen 13 en 17 uur en van dinsdag t/m zaterdag tussen 11 en 17 uur. Denk je eraan een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te bewaren in onze winkel?

  bel en bestel, zo werkt het


  Retourneren tijdens de lockdown

  Toch niet tevreden over je aankoop? Breng je bestelling binnen 30 dagen retour in de winkel. Je kunt je bestelling retour brengen op maandag tussen 13 en 17 uur en van dinsdag t/m zaterdag tussen 11 en 17 uur. Denk je eraan een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te bewaren in onze winkel?
  Of stuur je retour op naar Webshopretouren BeOne, Dukdalf 17, 9206 BE in Drachten. Lees HIER meer over retourneren.

  Omdat je niet hebt kunnen passen geldt voor alle aankopen tijdens de lockdown (met gesloten winkels) de wet 'kopen op afstand' en behandelen we je aankoop als webshopbestelling. Je kunt dus ook je sale aankopen retourneren. Je retourbetaling wordt vanuit het hoofdkantoor gedaan en niet in de winkel. 

  Let op: Heb je je bestelling telefonisch gedaan (Bel & Bestel)? Vermeld je naam en rekeningnummer s.v.p. op de kassabon, zodat we de retourbetaling vlot kunnen verwerken.

  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.