Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Betalen


  iDEAL

  Kiest u voor een betaling met iDEAL, dan betaalt u binnen uw eigen internetbankieromgeving. iDEAL is veilig, vertrouwd, gemakkelijk en er zijn geen extra kosten aan verbonden. De betaling vindt in een beveiligde omgeving plaats en is niets anders dan uw gebruikelijke internetbankieren bij uw bank. De betaling vindt immers plaats binnen de betaalomgeving van uw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt meteen van uw bankrekening afgeschreven. 

  Creditcard

  Wij accepteren: Euro/Mastercard, American Express en VISA. De betaling via creditcard is volledig beveiligd; uw gegevens worden gecodeerd via SSL-servers verstuurd en daarmee zijn ze niet toegankelijk voor onbevoegden. Betalingen via creditcard worden direct belast.

  PayPal

  PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien, u komt namelijk bij het betalen in de betaalomgeving van PayPal. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. Als u de PayPal-betaling heeft goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van uw PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Meer over PayPal weten? Klik HIER

  AfterPay – Achteraf betalen 

  Bij de check-out kiest u als betaalmethode voor AfterPay. Uw bijdrage bij het kiezen van deze betaalmethode is €1. AfterPay is een betaalmiddel, waarbij de betaling niet vooraf maar achteraf gebeurt. PayPal voert het betaalproces uit, u ontvangt daarom uw betaaloverzicht via AfterPay en niet via BeOne. Tip: download de AfterPay app op uw smartphone zodat u in een veilige omgeving uw betaaloverzicht kunt inzien en betalen. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via pushnotificaties  en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Lukt het niet om te bestellen met AfterPay? HIER vindt u meer uitleg over hoe dit kan. Met vragen of onduidelijkheid over uw betaling via AfterPay belt u met de klantenservice van AfterPay: 020 - 723 0270.

  Fashioncheque

  U kunt uw aankoop ook betalen met uw Fashioncheque, uw cheque code voert u in bij stap 3 van het afrekenen in onze webshop. Let op: Fashioncheque staat online een maximale verzilvering met Fashioncheque van €50 per bestelling toe. In de winkels geldt die restrictie niet. Het restant kan op een andere manier worden voldaan, bijvoorbeeld met IDEAL of creditcard. Bij het afrekenen wordt hierdoor een maximaal bedrag van €50 getoond. Raadpleeg de Saldochecker van Fashioncheque voor het daadwerkelijke bedrag op uw fashioncheque. 

  Buitenlandse betaalwijzen

  Speciaal voor onze buitenlandse klanten kunt u ook betalen met Belfius, Bancontact / Mister Cash en SOFORT Überweisung (Deutschland). Dat kan zowel in onze Nederlandse - als in onze Duitse webshop www.beonefashion.de.


  Heeft u nog vragen?

  Belt u ons gerust via telefoonnummer 0512-511242 of via email klantenservice@be-one.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. 


  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.