Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters
    Zo shop je slim in de sale

    Zo shop je slim in de sale

    Wie houdt er niet van sale & shoppen: fashion-koopjes scoren voor jarenlang draagplezier. Geen eendagsvlieg voor jou, maar een duurzaam kledingstuk waarmee je naadloos de trends van 2024 volgt. Met onze tips & trics shop je de perfecte garderobe.

    Effectief shoppen in de Sale

     
    Ben jij een ervaren schatzoeker als de sale start of kun je wel wat hulp gebruiken? Het geweldige gevoel als je eindelijk je favoriete item bemachtigt voor een spotprijsje en je geduld wordt beloond. - dat is toch onbetaalbaar? Nee hoor, dat is nu binnen handbereik. Of je nu een impulsieve shopper bent of braaf wacht op de sale, met onze tips is het klaar met miskopen, vergeten kasthangers en impulsieve hebberds. Je weet na het lezen van dit blog wat je wél (en niet) wilt en sale-shoppen wordt een makkie. En de trends van 2024 krijg je er gratis bij, iedereen blij!
     

    Wat hangt er al in je kledingkast? 

    • controleer je garderobe - bekijk wat je al hebt, wat er mist en wat je nooit draagt
    • maak een lijstje van wat ontbreekt. Denk aan basics als T-shirts, hemdjes, truien, jeans, vestjes en neutrale broeken. Maar ook een riem, sjaal of tas die overal bij past is waardevol
    • investeer in klassiekers, zoals een zwarte pantalon, een nette blazer, een witte blouse, een Bretons streepshirt en een LBD. Noteer wat er mist, want deze items geven je garderobe een upgrade
    • ken je figuur & kleurentype en koop voortaan alleen nog modellen en kleuren die jou goed staan. Op www.lidathiry.nl lees je alles over imago- en kledingadvies. Als jij de juiste kleding en kleuren draagt zie je er altijd op je best uit
    • onderzoek je miskopen: wat vond je er mooi aan? Was het de kleur of print, het model, het merk of de hoge prijs die het ‘waardevoller’ maakte? Als jij je eigen ‘instinkers’ kent dan val je niet opnieuw voor het verkeerde kledingstuk. Sleutelvraag: zou je het kopen als het niet afgeprijsd was?


    Klassieker – tijdloos key-item – doordrager




     
    Giulia e Tu trui fancy kabel
    Giulia e Tu
    Shop nu
    Brax scuba broek met ritsje Lou
    Brax
    Shop nu
    OUI silky tuniekblouse
    OUI
    Shop nu
    Jane Lushka blazer travelstof Lima
    Jane Lushka
    Shop nu
    Summum wide leg broek
    Summum
    Shop nu
     


    Je wilt zo lang mogelijk plezier beleven van een aankoop en natuurlijk vinden wij het fijn als je bij BeOne in de sale koopt, maar net zo graag willen we dat je gelukkig wordt van jouw aanwinst. Dat je juist gekozen hebt! Ga daarom voor een mooie basic, een klassieker, een tijdloos key-item of een kledingstuk dat jarenlang jouw favoriet blijft. Denk aan een Bretons streepshirt, een pantalon, blazer, jeans of een hagelwitte blouse en profiteer maximaal van de sale.
     

    Shop de grootste trends voor 2024 nu al in de sale

     
    Ja, je leest het goed. Wij hebben volop afgeprijsde items die ‘on trend’ zijn en waarmee je ook in 2024 sleutelstukken in je garderobe hebt. Key-items die iedere outfit een fashionable upgrade of klassieke twist geven - een kledingstuk dat opfleurt, met de trends meebeweegt of luxe uitstraalt. En we denken ook aan de kleinere beurs, want je vindt in onze sale voor elk wat wils. Maar wát zijn dan de trends voor 2024?


    Trend 1 – Volume



     
    Jane Lushka oversized blazer Greet
    Jane Lushka
    Shop nu
    By-Bar wide leg broek pinstripe
    By-Bar
    Shop nu
    Caroline Biss vegan leather jurk
    Caroline Biss
    Shop nu
    BeOne trui pofmouw padded
    BeOne
    Shop nu
    Cambio cargo jeans wide leg Alia
    Cambio
    Shop nu
                         

    Pump up the volume! Ja, je leest het goed: kledingstukken met volume in mouw, kraag of broekspijp zijn onmisbaar volgens de influencers. Volumineuze ‘details’ blijven absoluut een trend. Denk aan de grote (col) kraag met knopen, de pof- en ballonmouw en een wide leg. Maar ook ruches, plooien en een XL pasvorm vallen onder deze overdadige en rijke trend.




    Trend 2 – Lurex & glans



     
    BeOne truitje korte mouw lurex streep
    BeOne
    Shop nu
    Cambio flared tregging waves lurex flower
    Cambio
    Shop nu
    BeOne blazervest lurex
    BeOne
    Shop nu
    Summum lurex swirl trui
    Summum
    Shop nu
    Cambio vegan leather broek Ray
    Cambio
    Shop nu
                                 

    Glitter & glans blijft aan de hand in 2024 en dan vooral metallic in lurex en vegan leer. Denk aan broeken, riemen of schoenen met een metallic coating en natuurlijk lurex en een pailletje hier en daar. Kies voor één sprankelend kledingstuk (of accessoire) of ga voor een all over sparkling look. Zilver wordt wel gezien als één van de grootste trends en je draagt haar het hele jaar door.



    Trend 3 – Lila & paars



     
    BeOne trui asymmetrische rits punta knit
    BeOne
    Shop nu
    Cambio jacquard broek grafisch Ros
    Cambio
    Shop nu
    Fabienne Chapot truitje Lillian
    Fabienne Chapot
    Shop nu
    Giulia e Tu ajour truitje alpacamix
    Giulia e Tu
    Shop nu
    Giulia e Tu colshirt rib
    Giulia e Tu
    Shop nu
                                         

    Yes, lila is ook een blijvertje en komt dat even goed uit. Als ultieme lentekleur met haar frisse uitstraling of juist vergrijsde tint doet paars het goed gedurende het hele jaar. Lila combineert perfect met wit, camel, zwart, lentegroen en voor de durfals ook met pink en zeker met zilver. Purple raingeeft elke outfit een luxe en stijlvolle uitstraling.


     
    Andere trends voor 2024: 

     
    Transparante stoffen, zoals mesh, tule, voile en kant zijn onmisbaar en geven elke outfit een spannend 'kantje'. De transparante rok is een vaak geziene gast op de catwalk, frontrow en op de rode loper. De cut-out trend sluit hier perfect bij aan met (letterlijk) uitgesneden stukjes stof. En wat dacht je van opengewerkte materialen zoals ajour? Houd je het liever wat bedekter? Een top of blouse in voile of mesh met daaronder een hemdje kan net zo goed. Voor de sportievelingen is er goed nieuws: de polo of het poloshirt - altijd al een klassieker - maakt weer een opmars. Je herkent dit truitje of shirt aan de korte knoopsluiting, een platte kraag en eventueel een klein borstzakje (of geborduurd logo). Vat die dus maar snel in het kraagje!
     
     

    Wij wensen je een fijne vlucht door de Sale bij BeOne


    Terug naar boven Divide
    Cookies

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.