Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters

    VIA VAI enkellaars Noelle Rox

    Very feminine & minimal chic draag je deze VIA VAI enkellaarsjes met verve. Wat een elegante trechterhak en neutrale donkerbruine suède of zwart leer. En dan die neusjes – edgy en pittig en de eenvoudige siernaad en blinde rits aan de binnenkant, wij zijn verliefd! Draag deze korte laarsjes met een blazer, een witte blouse en een jeans voor een klassieke officelook of samen met een glansblouse en een skinny naar een feestje. Draag ze lekker out of the box want dat kan met Noelle Rox! De laars heeft een smalle pasvorm met een spitse neus. Hierdoor valt de schoen wat smaller aan de voorkant. We adviseren je een maat groter te bestellen. Samenstelling: buitenkant leer, binnenkant leer, zool rubber. Hakhoogte: 5,5 cm. Lees verder

    € 179,95 € 89,98
    Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen
    • ma t/m za voor 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden
    • gratis verzenden vanaf €99
    • niet tevreden? 30 dagen bedenktijd
    • betaal zoals je wilt: achteraf of vooraf
    • 017121
    • 59071 Noelle
    • 8720607920885
    • Donkerbruin
    • 02-312 Sierra Espresso
    • Valt op maat

    Verzenden en retourneren

    Verzenden

    Bestellingen die van maandag t/m zaterdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt daarvan bericht, met een Track&Trace code van PostNL.

    Je bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland is € 4,95. Boven € 99 verzenden we gratis binnen Nederland en Duitsland.  


    Retourneren

    Ons online retourbeleid is eenvoudig: niet goed, geld terug. Dat geldt óók voor afgeprijsde artikelen. Wil je (iets uit) je bestelling retourneren, dan heb je de keuze:
    • Retourneren in een BeOne winkel 
    • Retourneren per post. 

    Wil je per post retourneren dan zijn de retourkosten en het risico* voor je eigen rekening. Goed om te weten: retourtarieven variëren per aanbieder en kunnen je zomaar enkele euro's besparen. DHL en DPD hebben veelal voordeliger tarieven dan PostNL. 
    *Tip: Een retourzending met een hogere aankoopwaarde? Denk aan verzekerd of aangetekend verzenden via PostNL. 

    Meer over retourneren

    VIA VAI SHOES

    VIA VAI schoenen maken een outfit pas echt compleet, want wie kent nu niet de VIA VAI sneakers en laarsjes? VIA VAI is een Nederlands schoenenmerk voor de vrouw die de ideale mix zoekt tussen trendy schoenmodellen en een uitstekende pasvorm. Daarom is schoenenmerk VIA VAI de perfecte match met de collecties van BeOne Fashion. 

    LEREN SNEAKERS

    Sneakers zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld, of je nu een fashionista van twintig bent of de tachtig gepasseerd. In 2024 blijft de sneaker 'on trend'. VIA VAI snapt wat een vrouw wil: jij wenst een sportieve uitstraling, een comfortabele pasvorm en tegelijk een feminien look. In de sneakercollectie van VIA VAI vind je diverse modellen; van super trendy sneakers met chunky zolen en een bovenwerk in suède, leer en mesh tot de sneaker die het midden houdt tussen sneaker en schoen, zoals de Nora, Posy & Pepper modellen in suède en leer. Vaak is het voetbed uitneembaar!

    Daarnaast zie je sneakers in hoge (baseball) modellen, zoals Sam Hunter en model Blue Matt. Invloeden uit de sport blijven altijd een grote inspiratiebron.

    LAARSJES MET HAK

    Halfhoge laarsjes blijven on trend! Ze zijn namelijk nét zo leuk onder een jeans als onder een jurkje of rok. Zo'n halfhoog hakje geeft je vrouw-zijn een boost, terwijl je zonder te wankelen vele kilometers op deze hakken kunt maken. Hoe fijn is dat?! De modellen Noah Lou, Mara Denver, Noella Rox, Lila Seven en Aura Miley vallen onder deze ideale dameslaarzen. Van trechterhak, sleehak tot blokhak - op de hakken van VIA-VAI is het altijd fijn flaneren. De hoge laars met gesp Avery Cain lijkt wel rechtstreeks uit de 60's/70's ontsnapt. We love it!

    En wat dacht je van de hoge laarzen Avery Kace? Dankzij haar plateauzool en blokhak geeft ze niet alleen een fijne lengte, maar loop je ook op wolkjes. Een win-win situatie dus met VIA VAI.


    CHELSEA BOOTS

    De Engelse klassieker - de Chelsea laars - is in een nieuw jasje gestoken. Met een wat rondere neus en dikke zool krijgt deze dameslaars een eigentijdse, sportieve look. Je draagt haar de seizoenen rond. maar hoe combineer je deze specifieke boots eigenlijk? Match ze met een jeans met nonchalant omgeslagen pijpje of juist feminien onder een lange jurk of rok. Omdat de schacht van een Chelsea boot smal valt, draag je de laarsjes ook perfect onder een nette broek. Check model Bellamy Chad - een laars in glad of ruw (suede) leer - met elastische inzet.

    Ben je een sporty fashionista? Kies dan voor de chelsea boot Bobbi met zijn dikkere chunky profielzolen, in leer of suede. Voor warme voeten kies je veterboots Sue Knit of de Blue Ted boots.


    Western of cowboylaarsjes zijn én blijven trendy. Laarsjes met een knipoog naar de cowgirl voor stoere vrouwen zie je nu in kortere modellen. Uiteraard in het klassieke suede en in neutrale tinten als zand, cognac en licht taupe met de specifieke westernhak en neus. De VIA VAI enkellaars Anika Cliff valt op door haar klassieke western-uitsnijding via naden en het model. Model Mara Denver 'rockt' met haar metallic leer en stoere westernhak en Shelly Coop heeft decoratieve geponste gaatjes. Cowgirls united!

    DAMES LOAFERS

    Denk jij bij loafers of mocassins vooral aan een klassieke schoen? VIA VAI gaf deze instapper voor 2024 een trendy upgrade en maakte er een fashionable instapper van. Van stevige blokhak + decoratieve kettinggesp (Avery Cath), via de chunky lakloafer Jace Banks in klassiek zwart met grote gesp naar suede instappers + gesp met platte zolen Naomi Sharp. Draag de VIA VAI loafers onder je straight jeans met extra brede omslag, wide of flared leg jeans of  onder een pantalon, jurk of maxi-rok. Maar ook onder je business outfit maak je een fashionstatement.

    Waar is VIA VAI te koop?

    Shop de nieuwe collectie van VIA VAI snel, veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of laat je bestelling gratis in je BeOne winkel afleveren.

    Voor online bestellingen boven €99 geldt gratis verzenden, en vooraf óf achteraf betalen. De zichttermijn van 30 dagen geeft ruimschoots de tijd om te bepalen of je je VIA VAI artikel wilt houden.

    Wil je de laatste VIA VAI schoenmode liever shoppen in een winkel? Je vindt de nieuwe 2024 -collectie in één van de volgende BeOne winkels:

    Alphen a/d Rijn
    Amsterdam
    Baarn
    Leeuwarden
    Lisse
    Oosterbeek

    VIA VAI sale

    Zoek je items van dit merk in de sale? Hier vind je alle producten van VIA VAI die je op dit moment bij ons met korting kunt kopen:

    VIA VAI sale

    Er komen regelmatig nieuwe items in de sale: houd de site goed in de gaten voor het meest actuele aanbod!

    Bekijk ook de nieuwste collectie van KYRA >

    Maattabel en Afmetingen


    Hoe meet ik de juiste maat?

    Meet direct over de huid of over aansluitend ondergoed en zorg ervoor dat je de centimeter niet te strak aantrekt. Het beste is om iemand anders je maten op te laten meten. Niet elk mens is gelijk, dus het kan dat je bijvoorbeeld een bovenwijdte in maat 40 hebt, en een taillewijdte in maat 38. Ga dan uit van de lichaamsmaat die voor het betreffende kledingstuk het belangrijkst is en kies de bestelmaat die daarbij hoort.

    Belangrijk

    Sommige labels en sommige artikelen vallen groter of juist kleiner. Wij geven dat zoveel mogelijk aan bij het betreffende artikel. Als een kledingstuk niet past is ruilen of retourneren natuurlijk altijd mogelijk.

    Maattabel bovenkleding

    EU Letter Marc Cain Leo & Ugo Bovenwijdte (cm)  Taillewijdte (cm)  Heupwijdte (cm)
    36 S 2  1 82-85 64-67 93-95
    38 M 3  2 86-89 68-72 96-98
    40 M 4  3 90-93 73-76 99-101
    42 L 5  4 94-97 77-81 102-104
    44 XL 6  5 98-101 82-85 105-107
    46 XXL 7  6 102-105 86-89 108-110

    Bovenwijdte: gemeten over de grootste omvang van de borst
    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup
    Heupwijdte: gemeten over het breedste gedeelte van de heup

    Maattabel jeans en broeken (taillematen)

    EU Inch Marc Cain Taillewijdte (cm)
    36 27 2 64-65
    36,5 28   66-67
    38 29 3 68-70
    38,5 30   71-72
    40 31 4 73-76
    42 32 5 77-81
    44   6 82-85

    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup

    Maattabel jeans en broeken (lengtematen)

    Inch Binnenbeenlengte (cm)
    30 76
    32 81
    34 86

    Binnenbeenlengte: gemeten met gestrekte benen, van kruis tot grond


    Maattabel jeans en broeken (taillehoogte)

    Taillehoogte (cm)
    High waist  meer dan 23 cm 
    Medium waist    21-22 cm
    Low waist minder dan 20 cm

    Maattabel riemen

    Letter Riemlengte (cm)
    S 85
    M 90
    L 95
    XL 100
    XXL 105

    De lengte van de riem wordt gemeten vanaf de rand van de gesp waar het leer van de riem begint tot het middelste gaatje van de riem of ceintuur. Meet je maat over de broek heen in de taille. De opgemeten lengte kan worden afgerond naar de aangegeven maat. 

    Laatst bekeken

    Terug naar boven Divide

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.