Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Collectie

  Collectie

  2063 Producten gevonden
  Tonen
  Sorteren
  Filters
  Filters

  SHOP DE NIEUWE DAMESMODE COLLECTIE BIJ BE ONE


  Welke merken heeft BeOne Fashion?

  BeOne Fashion heeft 16 winkels en een webshop waarin we tientallen merken en onze eigen merken BeOne en Giulia e Tu verkopen. Welke damesmode merken we verkopen? Denk aan de labels Marc Cain, KYRA, No Man's Land, Summum, aan broekenmerk-specialisten als Brax, Cambio, Rosner en Raffaello Rossi, aan travelwear merken als Japan TKY, Jane Lushka en Trvl Drss by Zenggi. We kleden graag van top tot teen, dus inclusief schoenen en laarzen van VIA VAI. 


  Onze eigen merken BeOne en Giulia e Tu

  Wij hebben twee eigen merken, BeOne en Giulia e Tu. Ons merk BeOne is goed in Essentials, bewezen goede basisshirts en tops, maar ook in vesten en gebreide blazers. Kortom, die ultieme basisstukken die je in je kast móet hebben.
  Het merk Giulia e Tu heeft de mooiste breisels; truien en vesten in fluffy, luxe wolkwaliteiten. In de zomercollecties van BeOne en Giulia e Tu vind je veel mooie katoenen tricots en linnen.

  Unieke mix&match formule 

  Onze inkoopafdeling koopt de merkencollecties zó in dat ze qua kleur onderling perfect met andere merkencollecties én ons eigen merk BeOne combineren: onze unieke mix&match formule. Het rood van Marc Cain past dus bij het rood van ons eigen merk BeOne én bij het rood van bijvoorbeeld ML Collections. Dat maakt je keuze bij het shoppen een stuk gemakkelijker! 

  Je mag kwaliteit verwachten

  Zoals je ziet hebben we premium merken in het midden- en hoogsegment. Dan mag je kwaliteit verwachten; denk aan mooie materialen en flatterende silhouetten, maar ook aan goed advies. En daar doen we ons best voor. Met uitvoerige informatie per kledingstuk in de webshop. Zo meten we elk kledingstuk, vermelden alle wasinstructies, samenstelling van de stoffen en schrijven onze productinformatie zodanig dat je vrijwel zeker weet hoe dit artikel jou staat, hoe het voelt en hoe je het kunt combineren. In onze winkels is die service en vakkundig advies al sinds 1977 een vanzelfsprekendheid. 

  Een unieke collectie, voor unieke vrouwen. Unieke, goedgeklede vrouwen.
   

  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.