Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Betalen


  iDEAL

  Kies je voor een betaling met iDEAL, dan betaal je binnen je eigen internetbankieromgeving. iDEAL is veilig, vertrouwd, gemakkelijk en er zijn geen extra kosten aan verbonden. De betaling vindt in een beveiligde omgeving plaats en is niets anders dan je gebruikelijke internetbankieren bij je bank. De betaling vindt immers plaats binnen de betaalomgeving van je eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt meteen van je bankrekening afgeschreven. 

  Creditcard

  Wij accepteren: Euro/Mastercard, American Express en VISA. De betaling via creditcard is volledig beveiligd; je gegevens worden gecodeerd via SSL-servers verstuurd en daarmee zijn ze niet toegankelijk voor onbevoegden. Betalingen via creditcard worden direct belast.

  PayPal

  PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen je gegevens nooit te zien, je komt namelijk bij het betalen in de betaalomgeving van PayPal. Bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. Als je de PayPal-betaling hebt goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Lees hier meer over PayPal.

  Riverty/AfterPay – Achteraf betalen 

  Bij de check-out kies je als betaalmethode voor Riverty/AfterPay. Je bijdrage bij het kiezen van deze betaalmethode is €1,-.
  Riverty/AfterPay is een betaalmiddel, waarbij de betaling niet vooraf maar achteraf gebeurt. Riverty/AfterPay voert het betaalproces uit, je ontvangt daarom je betaaloverzicht via Riverty/AfterPay en niet via BeOne. Tip: download de Riverty app op je smartphone zodat je in een veilige omgeving je betaaloverzicht kunt inzien en betalen. In de online omgeving My Riverty kun je betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. Riverty/AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert Riverty/AfterPay een gegevenscontrole uit. RivertyAfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. In de veelgestelde vragen op de website van Riverty vind je tal van antwoorden op je vragen, bijvoorbeeld als het betalen via Riverty niet lukt. Met vragen of onduidelijkheid over je betaling via Riverty/AfterPay chat of bel je met de klantenservice van Riverty/AfterPay: 020 - 723 0270.

  Fashioncheque

  Je kunt je aankoop ook betalen met je Fashioncheque, je cheque code voer je in bij stap 3 van het afrekenen in onze webshop. Let op: Fashioncheque staat online een maximale verzilvering met Fashioncheque van €50 per bestelling toe. In de winkels geldt die restrictie niet. Het restant kan op een andere manier worden voldaan, bijvoorbeeld met IDEAL of creditcard. Bij het afrekenen wordt hierdoor een maximaal bedrag van €50 getoond. Raadpleeg de Saldochecker van Fashioncheque voor het daadwerkelijke bedrag op je fashioncheque. 

  Buitenlandse betaalwijzen

  Speciaal voor onze buitenlandse klanten kun je ook betalen met Belfius, Bancontact / Mister Cash en SOFORT Überweisung (Deutschland). Dat kan zowel in onze Nederlandse - als in onze Duitse webshop www.beonefashion.de.

  Heb je nog vragen?

  Bel ons gerust via telefoonnummer 0512-511242 of via e-mail [email protected]. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. 


  Terug naar boven Divide
  Cookies

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.