Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Betalen


  iDEAL

  Kiest je voor een betaling met iDEAL, dan betaalt je binnen je eigen internetbankieromgeving. iDEAL is veilig, vertrouwd, gemakkelijk en er zijn geen extra kosten aan verbonden. De betaling vindt in een beveiligde omgeving plaats en is niets anders dan je gebruikelijke internetbankieren bij je bank. De betaling vindt immers plaats binnen de betaalomgeving van je eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt meteen van je bankrekening afgeschreven. 

  Creditcard

  Wij accepteren: Euro/Mastercard, American Express en VISA. De betaling via creditcard is volledig beveiligd; uw gegevens worden gecodeerd via SSL-servers verstuurd en daarmee zijn ze niet toegankelijk voor onbevoegden. Betalingen via creditcard worden direct belast.

  PayPal

  PayPal is een online betaalservice waarmee je makkelijk en veilig online kunt betalen. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien, je komt namelijk bij het betalen in de betaalomgeving van PayPal. Bovendien zijn je aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper. Als je de PayPal-betaling heeft goedgekeurd, schrijft PayPal het bedrag automatisch af van je PayPalrekening, bankrekening of creditcard. Meer over PayPal weten? Klik HIER

  AfterPay – Achteraf betalen 

  Bij de check-out kiest je als betaalmethode voor AfterPay. Je bijdrage bij het kiezen van deze betaalmethode is €1. AfterPay is een betaalmiddel, waarbij de betaling niet vooraf maar achteraf gebeurt. PayPal voert het betaalproces uit, je ontvangt daarom je betaaloverzicht via AfterPay en niet via BeOne. Tip: download de AfterPay app op je smartphone zodat je in een veilige omgeving je betaaloverzicht kunt inzien en betalen. In de online omgeving Mijn AfterPay kunt u je betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties  en e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Lukt het niet om te bestellen met AfterPay? HIER vindt je meer uitleg over hoe dit kan. Met vragen of onduidelijkheid over je betaling via AfterPay belt je met de klantenservice van AfterPay: 020 - 723 0270.

  Fashioncheque

  U kunt je aankoop ook betalen met je Fashioncheque, je cheque code voert je in bij stap 3 van het afrekenen in onze webshop. Let op: Fashioncheque staat online een maximale verzilvering met Fashioncheque van €50 per bestelling toe. In de winkels geldt die restrictie niet. Het restant kan op een andere manier worden voldaan, bijvoorbeeld met IDEAL of creditcard. Bij het afrekenen wordt hierdoor een maximaal bedrag van €50 getoond. Raadpleeg de Saldochecker van Fashioncheque voor het daadwerkelijke bedrag op uw fashioncheque. 

  Buitenlandse betaalwijzen

  Speciaal voor onze buitenlandse klanten kunt je ook betalen met Belfius, Bancontact / Mister Cash en SOFORT Überweisung (Deutschland). Dat kan zowel in onze Nederlandse - als in onze Duitse webshop www.beonefashion.de.


  Heeft u nog vragen?

  Bel ons gerust via telefoonnummer 0512-511242 of via email klantenservice@be-one.nl. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. 


  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.