Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Retourneren & Ruilen


  Retourneren


  Wat is het retourbeleid met betrekking tot webshop bestellingen?

  Ons retourbeleid wat betreft webshop bestellingen is eenvoudig: niet goed, geld terug. Maar er zijn wat spelregels. Als eerste de termijn; we hanteren een 30 dagen retourtermijn, dus neem gerust de tijd om te zien of je gelukkig bent met je aankoop. Dan de staat van het artikel; passen is natuurlijk prima, maar het mag niet gedragen of beschadigd zijn. En daarnaast is het ook belangrijk om originele kaartjes en labels niet van het artikel te verwijderen.

  Hoe kan ik een webshop bestelling retourneren?

  • Per post

  Je kunt je webshop bestelling, voorzien van een ingevuld retourformulier, naar ons terug sturen. Indien je je bestelling in meerdere delen, dus meerdere verpakkingen heeft ontvangen, mag je alles in één pakket retourneren. Lees verder meer over de voordeligste retourwijzen.

  • In een BeOne winkel

  Het is mogelijk je bestelling af te geven in onze winkels. Breng je je webshop bestelling retour in een BeOne winkel, weet dan dat de financiële afwikkeling van je retour op het hoofdkantoor plaatsvindt en niet in de winkel. Na ontvangst van je retour op het hoofdkantoor verwerken we je retourbetaling binnen enkele dagen.

  Ons retouradres:

  BeOne Webshop
  Dukdalf 17
  9206 BE  Drachten
  Nederland

  Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

  Ja, een retourzending is voor rekening en risico van de klant. Tenzij het natuurlijk een fout van ons of een fabricagefout betreft, dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Vanzelfsprekend! Voor de volledigheid: Als je je hele bestelling retour stuurt dan vergoeden we, indien je deze hebt betaald, je bijdrage* in de verzendkosten (de kosten om je bestelling van ons naar jou te verzenden). 

  Wanneer en hoe krijg ik m’n geld terug?

  Binnen 5-7 werkdagen (meestal eerder) ontvang je je geld terug. Let op: bij al onze webshop bestellingen leveren wij een retourformulier mee. Voor een snelle en accurate afhandeling is het belangrijk dat je het retourformulier volledig invult en toevoegt aan je retourpakket. Mocht je het retourformulier kwijt zijn, neem dan contact met ons op: bel 0512-511242 of mail [email protected].

  Met welke verzender kan ik een webshop bestelling terugsturen?

  Je kunt je webshop bestelling met elke gewenste verzender terugsturen. De retourkosten zijn voor je eigen rekening. Weet dat de retourkosten variëren per aanbieder. DHL en DPD hebben veelal voordeliger tarieven dan PostNL. Zorg ervoor dat je retour wordt afgeleverd op ons retouradres (BeOne, Dukdalf 17, 9206 BE Drachten) en niet op een afhaalpunt.

  • Maak HIEReen verzendlabel aan van verzender PostNL (online verzendlabel aanmaken is goedkoper dan het laten frankeren op een PostNL punt)
  • Maak HIER een verzendlabel aan van verzender DHL
  • Maak HIER een verzendlabel aan van verzender DPD

  Moet ik een webshop bestelling terugsturen in de originele verpakking?

  Nee, dat hoeft niet, maar vaak is het wel makkelijk. Indien je bestelling in meerdere delen, dus meerdere verpakkingen heeft ontvangen, mag je alles in één pakket retourneren. 


  Ruilen


  Kan ik een webshop bestelling ruilen?

  Nee, webshop bestellingen ruilen is helaas niet mogelijk. Als je een andere maat van een artikel wilt ontvangen, kun je je aankoop terugsturen en opnieuw een bestelling plaatsen voor de juiste maat. Dat is misschien wat onhandig, maar gelukkig storten we je geld altijd snel weer terug.

  Kan ik een webshop bestelling ruilen in één van de BeOne winkels?

  Nee, webshop bestellingen ruilen in onze winkels is helaas niet mogelijk. Als je een andere maat van een artikel wilt ontvangen, kun je in onze winkel je aankoop gratis retour brengen en, mits op voorraad, ter plekke de juiste maat kopen. Dat is misschien wat onhandig, maar gelukkig ontvang je je geld altijd snel weer terug.


  Terug naar boven Divide
  Cookies

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.