Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Sparen voor korting bij BeOne

  Je spaart automatisch punten bij je aankopen in onze winkels en webshop. Een pasje is niet nodig, een account wel, want we voegen de punten automatisch toe aan je persoonlijke account. 
  Het maakt niet uit of je in onze webshop of bij één van onze 16 winkels shopt; je ontvangt altijd je spaarpunten.


   

  Hoe werkt het spaarsysteem?

  Bij iedere € 49,95 die je bij ons besteedt aan niet-afgeprijsde artikelen, ontvang je één spaarpunt ter waarde van € 2. Ieder half jaar (rond eind april en eind oktober) ontvang je automatisch per post een spaarcheque ter waarde van het gespaarde bedrag. En die verzilver je op je volgende aankopen bij BeOne, óók tijdens de sale.


  Er zijn maar 2 spelregels: de spaarcheque is na uitgifte 4 maanden geldig en je ontvangt een cheque vanaf € 20,00 aan spaartegoed. 


  Hoe verzilver ik mijn spaartegoed?


  In de winkel

  Je kunt je tegoed inwisselen in je BeOne winkel, waar het spaartegoed in je klantgegevens op de kassa zichtbaar is (je hoeft je spaarcheque dus niet per se mee te nemen). 

  In de webshop

  Ga naar www.be-one.nl, log in op je account en zie dan bij stap 3 van het afrekenen (let op, dus niet stap 1) je gespaarde bedrag staan. Vink daar het chequebedrag aan en het wordt van je totaalbedrag afgetrokken.


  In het korte filmpje hieronder legt Gaby van onze klantenservice je stap voor stap uit hoe je je spaarcheque verzilvert in onze webshop. Het is echt heel eenvoudig. 

  Goed om te weten: Je spaarcheque is gekoppeld aan je mailadres zoals dat bij ons bekend is. Heb je een nieuw mailadres, dan wordt je spaarcheque niet automatisch herkend. Bel in dat geval onze klantenservice (tel. 0512-511242, maandag t/m vrijdag van 09:00-17:00 uur), dan lossen we het snel voor je op zodat je alsnog je bestelling kunt afronden. 


  Terug naar boven Divide
  Cookies

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.