Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Sparen voor korting

  Alle klanten in ons klantenbestand sparen ongemerkt en automatisch punten. Met die punten spaar je voor korting op je aankopen bij BeOne. Een pasje is niet nodig, we voegen de punten automatisch toe aan je account.

  Het werkt zo. Bij iedere € 49,95 die je bij ons besteedt aan niet-afgeprijsde artikelen, ontvang je één spaarpunt ter waarde van € 2. Ieder seizoen ontvang je vervolgens automatisch* een spaarcheque ter waarde van het gespaarde bedrag. En die verzilver je op je aankopen bij BeOne, ook tijdens de sale.

  Er zijn maar 2 spelregels: de spaarcheque is na uitgifte geldig tot en met het einde van het lopende modeseizoen, dus meenemen naar het volgende seizoen is helaas nog niet mogelijk. En we kunnen je pas vanaf € 20,00 spaartegoed* een spaarcheque sturen. Het maakt niet uit of je hier in onze webshop of bij 1 van onze 16 echte winkels shopt, je ontvangt altijd je spaarpunten.  

  Je kunt je tegoed inwisselen in je BeOne winkel of online, waar je na het inloggen bij stap 3 (let op, dus niet stap 1) van het afrekenen kunt kiezen voor het inwisselen van je spaarcheque. Klik hier dan leggen wij het je stapsgewijs in een filmpje uit.
  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.