Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Sparen voor korting bij BeOne

  Alle klanten in ons klantenbestand sparen ongemerkt en automatisch punten. Met die punten spaar je voor korting op je aankopen bij BeOne. Een pasje is niet nodig, we voegen de punten automatisch toe aan je account.

  Hoe werkt het?

  Bij iedere € 49,95 die je bij ons besteedt aan niet-afgeprijsde artikelen, ontvang je één spaarpunt ter waarde van € 2. Ieder seizoen ontvang je vervolgens automatisch* per post een spaarcheque ter waarde van het gespaarde bedrag. En die verzilver je op je volgende aankopen bij BeOne, óók tijdens de sale.

  Er zijn maar 2 spelregels: de spaarcheque is na uitgifte 4 maanden geldig en je ontvangt een cheque vanaf € 20,00 aan spaartegoed.  Het maakt niet uit of je hier in onze webshop of bij één van onze 16 echte winkels shopt; je ontvangt altijd je spaarpunten.  

  Hoe verzilver ik mijn spaartegoed?

  Verzilveren in de winkel

  Je kunt je tegoed inwisselen in je BeOne winkel, waar het spaartegoed in je klantgegevens op de kassa zichtbaar is (je hoeft je spaarcheque dus niet per se mee te nemen). 

  Verzilveren in de webshop

  Ook kun je je spaartegoed online verzilveren, waar je na het inloggen bij stap 3 (let op, dus niet stap 1) van het afrekenen kunt kiezen voor het inwisselen van je spaarcheque.

  In het korte filmpje hieronder legt Gaby van onze klantenservice je stap voor stap uit hoe je je spaarcheque verzilvert in onze webshop. Het is echt heel eenvoudig. 

  Goed om te weten: Je spaarcheque is gekoppeld aan je mailadres. Heb je net een nieuw mailadres, dan wordt je spaarcheque niet herkend. Bel in dat geval onze klantenservice (tel. 0512-511242 ,maandag t/m zaterdag van 09:00-17:00 uur), dan lossen we het snel voor je op zodat je alsnog je bestelling kunt afronden. 


  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.