Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Over ons


  'Met een kus van BeOne'


  Met die slogan openden we in 1977 onze eerste winkel in Leeuwarden. Het werd een groot succes, dus uitbreiding volgde snel. Eerst in Friesland met winkels in Drachten en Sneek, daarna via Zwolle naar Den Bosch. Vervolgens trokken we richting het westen naar Lisse, Woerden, Alphen aan den Rijn, Baarn en Hoofddorp. Daarna waren Maastricht, Gouda, Rotterdam en Amsterdam aan de beurt. Oosterbeek en Bussum zijn onze jongste aanwinsten - 16 winkels in totaal én natuurlijk deze webshop.

  Goedgeklede vrouwen


  Sinds 1977 kleden we goedgeklede vrouwen en dat geldt tegenwoordig meer dan ooit. Dat doen we door als meest klantgerichte multibrand retailer in het premium segment de zelfbewuste vrouw er op haar mooist uit te laten zien. Concreet is ons streven niet alleen om klanten tevreden te stellen, ons hoogste doel is om jou als klant gelukkig te maken. Vanzelfsprekend met jouw uiteindelijke aankoop, maar ook in het hele traject tot de aankoop. Startend met goede oriëntatie via eerlijk en vakkundig advies tot gemakkelijke betaling en (zo nodig) via retour weer terug. Gelukkige klanten, daar draait het bij BeOne om.

  Waarom BeOne? Daarom BeOne!


  We verkopen de mooiste merken, maar dat doen er meer. Waarom je dan juist naar BeOne gaat? Natuurlijk voor onze mensen, onze winkeldames, die zijn het hart van de onderneming. Maar ook voor, in alle bescheidenheid, de beste selectie uit het enorme aanbod van die mooie merken, ons unieke, eigen BeOne label dat staat voor de beste basics en als laatste voor onze unieke mix & match formule. Bij ons geen onoverzichtelijke veelvoud aan corners gevuld met één en hetzelfde merk, niemand koopt meer alles van één en hetzelfde merk. Nee, bij ons één prachtige, maar overzichtelijke collectie met de beste items van alle merken bij elkaar. 


  Een unieke collectie - voor unieke goedgeklede vrouwen - dat is BeOne


  Terug naar boven Divide
  Cookies

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.