Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters

    Geselecteerde filters

    • 0039 ITALY
    0039 ITALY

    0039 ITALY

    11 Producten gevonden
    Tonen
    Sorteren
    Filters
    Filters

    0039Italy


    0039Italy is een modern Duits modemerk met een stijl die verfijnde stedelijke charme uitdrukt. Het verhaal begon in het jaar 2000 tijdens een reis naar Italië, waar oorspronkelijk een eenvoudige strandblouse uit noodzaak werd ontworpen. Vervolgens werd het bedrijf al snel geïnspireerd tot meer.

    De doordachte ontwerpen zijn gecreëerd met aandacht voor zowel draagbaarheid als stijl. Ze vormen een prachtige mix van klassieke, romantische looks met innovatieve, moderne silhouetten. Perfect voor zonnige stranddagen, stijlvolle stadsavonturen en alles daartussenin.

    'Joie de vivre to go.'

    Blouses, blouses & nog meer blouses!

    Dat blouses het middelpunt van elke collectie waren, zijn en blijven onderscheidt 0039Italy van andere merken. Het merk blijft trouw aan zichzelf en haar roots. De collecties gaan verder dan simpelweg meegaan met de modetrends; er zit een vleugje authenticiteit in verweven.

    Voor elke stijl en gelegenheid

    0039Italy klanten waarderen de veelzijdigheid van het merk met blouses en andere stukken voor elke gelegenheid, elk figuur en elke leeftijd. Klassiek. Modieus. Eenvoudig. Of felgekleurd en typisch mediterraan.

    Waar staat 0039 ITALY voor?

    Hoewel de naam anders doet vermoeden, komt het merk dus oorspronkelijk uit Duitsland en niet uit Italië. De cijfers in de naam verwijzen naar het internationale landnummer voor telefonische oproepen naar zowel Duitsland (00) als Italië (39).

    Europese allure

    Laat je betoveren door 0039Italy's onweerstaanbare mix van uitsluitend Italiaanse stoffen, gedurfde prints en een kenmerkende pasvorm. Hier ontstaat een perfecte modieuze harmonie, met liefde gemaakt in het hart van Europa.

    0039Italy online - collectie 2024

    Zin in zo’n vrolijke statement blouse? De collectie van 0039Italy shop je snel, veilig en vertrouwd online: hier in onze webshop. Vóór 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden! Of laat je bestelling gratis in je BeOne winkel afleveren.

    Voor online bestellingen boven €99 geldt gratis verzenden en een zichttermijn van 30 dagen geeft je ruimschoots de tijd om te bepalen of je het accessoire wilt houden.

    Of kom naar één van onze BeOne winkels en bekijk daar de mooie 0039Italy stukken.

    Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Aarzel niet en bel (0512-511242) of mail de BeOne klantenservice. Ons team kent de collectie goed en adviseert graag.
    Terug naar boven Divide
    Cookies

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.