Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters

    BeOne Essentials shirt vleermuismouw

    I bat you like her want dit BeOne shirt uit de Essentials collectie geeft jou vleugels. Wat een sportief model met haar boothals, vleermuismouw en zachte viscose. In 3 sprekende kleuren: koraal, kobalt en groen en haar 3/4e mouwtje fladdert ze zo jouw garderobe in. Match haar met een jeans, sneakers en een vrolijk sjaaltje op citytrip of draag haar met een pantalon of printbroek en high Heels op kantoor of en feestje. Dit is geen basic maar een essentieel key-item. Welke kleur kies jij? Samenstelling: 95% viscose, 5% elastan. Lees verder

    € 69,95 € 41,97
    • ma t/m za voor 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden
    • gratis verzenden vanaf €99
    • niet tevreden? 30 dagen bedenktijd
    • betaal zoals je wilt: achteraf of vooraf
    • 018060
    • INT086
    • Donkergroen
    • Valt op maat
    • Machinewas 30⁰C
    • 66 cm bij maat 36/S

    Verzenden en retourneren

    Verzenden

    Bestellingen die van maandag t/m zaterdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt daarvan bericht, met een Track&Trace code van PostNL.

    Je bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland is € 4,95. Boven € 99 verzenden we gratis binnen Nederland en Duitsland.  


    Retourneren

    Ons online retourbeleid is eenvoudig: niet goed, geld terug. Dat geldt óók voor afgeprijsde artikelen. Wil je (iets uit) je bestelling retourneren, dan heb je de keuze:
    • Retourneren in een BeOne winkel 
    • Retourneren per post. 

    Wil je per post retourneren dan zijn de retourkosten en het risico* voor je eigen rekening. Goed om te weten: retourtarieven variëren per aanbieder en kunnen je zomaar enkele euro's besparen. DHL en DPD hebben veelal voordeliger tarieven dan PostNL. 
    *Tip: Een retourzending met een hogere aankoopwaarde? Denk aan verzekerd of aangetekend verzenden via PostNL. 

    Meer over retourneren

    Het merk BeOne

    Ons eigen label BeOne is exclusief verkrijgbaar in onze winkels en webshop. De collecties van het merk BeOne hebben hele fijne eigenschappen: de kleding is comfortabel en stylish, tijdloos maar met een fashionable twist. BeOne wordt al tientallen jaren door en voor de Nederlandse vrouw gemaakt, met een kritisch oog voor de mooiste pasvorm. Het merk BeOne is vooral bekend om haar uitgebreide knitwear collectie vesten en truien. Daarnaast omvat de collectie tricots (shirts, singlets, topjes, rokken en broeken) en geweven items als jurken, tunieken, broeken, tops en blouses. Steeds meer is ook travelwear te vinden in de collecties van het merk BeOne.

    De wintercollectie 2022/2023 van BeOne

    De highlights uit de wintercollectie van BeOne vind je in het knitwear: truien en vesten in mooie woolblends. Iets netter dan het vest is het gebreide blazervest met revers; de perfecte mix tussen comfort en trend! Comfort is een voorwaarde voor de hele BeOne collectie. Van de basis witte blouse (mét vleugje elastan), de truien (zonder kriebel), de jersey broeken (met elastische tailleband) tot en met de basis shirts (bewezen pasvorm). 

    Punta di Roma blazer

    De punta blazer van BeOne is een bestseller in de BeOne collectie. Pasvorm en comfort maken dat deze blazer elk jaar opnieuw op de bestseller lijst staat. Punta di Roma is een dubbel jersey, twee in elkaar gebreide doeken die stretch en soepelheid garanderen zonder te gaan lubberen. Kortom, dé ideale gebreide blazer!

    Tulp shirt

    Het tulpshirt is de absolute topper uit de BeOne collectie. Hét item voor wie houdt van een wat opstaande, vrouwelijke halslijn. Die hals is waar dit shirt haar naam aan dankt, in de vorm van een tulp. Het tulpshirt is verkrijgbaar met korte mouw, 3/4 mouw en lange mouw en natuurlijk in diverse kleuren.

    BeOne Essentials

    Ontdek ook de BeOne Essentials: Een collectie basic shirts, singlets, colletjes, turtle neck tops. Alle met een gegarandeerde pasvorm en van een fijne, constante kwaliteit. Verkrijgbaar in alle basiskleuren en elk seizoen opnieuw aangevuld met trendkleuren. 

    Hoe valt het merk BeOne?

    Het merk BeOne is gemaakt door en voor de Nederlandse vrouw. De maatvoering is daarmee normaal, maar zeker niet klein vallend. Bij twijfel tussen twee maten zal je eerder voor de kleinere maat kunnen kiezen. 

    Waar is het merk BeOne te koop?


    Shop de nieuwe collectie van BeOne snel, veilig en vertrouwd online in onze webshop.


    Of laat je bestelling gratis in je eigen BeOne winkel afleveren.

    Voor online bestellingen boven €99 geldt gratis verzenden en een zichttermijn van 30 dagen geeft ruimschoots de tijd om te bepalen of je je BeOne artikel wilt houden.

    Wil je de laatste BeOne mode liever shoppen in een winkel? Je vindt de nieuwe 2022/2023-collectie in alle BeOne winkels.

    BeOne Sale en Outlet

    Zoek je items van BeOne in de sale of outlet? Hier vind je alle producten van BeOne die je op dit moment online of in onze winkels met korting kunt kopen:

    BeOne sale

    Er komen regelmatig nieuwe items in de sale: houd de site goed in de gaten voor het meest actuele aanbod!
    Normal HTML Preview H2

    Maattabel en Afmetingen


    Hoe meet ik de juiste maat?

    Meet direct over de huid of over aansluitend ondergoed en zorg ervoor dat je de centimeter niet te strak aantrekt. Het beste is om iemand anders je maten op te laten meten. Niet elk mens is gelijk, dus het kan dat je bijvoorbeeld een bovenwijdte in maat 40 hebt, en een taillewijdte in maat 38. Ga dan uit van de lichaamsmaat die voor het betreffende kledingstuk het belangrijkst is en kies de bestelmaat die daarbij hoort.

    Belangrijk

    Sommige labels en sommige artikelen vallen groter of juist kleiner. Wij geven dat zoveel mogelijk aan bij het betreffende artikel. Als een kledingstuk niet past is ruilen of retourneren natuurlijk altijd mogelijk.

    Maattabel bovenkleding

    EU Letter Marc Cain Leo & Ugo Bovenwijdte (cm)  Taillewijdte (cm)  Heupwijdte (cm)
    36 S 2  1 82-85 64-67 93-95
    38 M 3  2 86-89 68-72 96-98
    40 M 4  3 90-93 73-76 99-101
    42 L 5  4 94-97 77-81 102-104
    44 XL 6  5 98-101 82-85 105-107
    46 XXL 7  6 102-105 86-89 108-110

    Bovenwijdte: gemeten over de grootste omvang van de borst
    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup
    Heupwijdte: gemeten over het breedste gedeelte van de heup

    Maattabel jeans en broeken (taillematen)

    EU Inch Marc Cain Taillewijdte (cm)
    36 27 2 64-65
    36,5 28   66-67
    38 29 3 68-70
    38,5 30   71-72
    40 31 4 73-76
    42 32 5 77-81
    44   6 82-85

    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup

    Maattabel jeans en broeken (lengtematen)

    Inch Binnenbeenlengte (cm)
    30 76
    32 81
    34 86

    Binnenbeenlengte: gemeten met gestrekte benen, van kruis tot grond


    Maattabel jeans en broeken (taillehoogte)

    Taillehoogte (cm)
    High waist  meer dan 23 cm 
    Medium waist    21-22 cm
    Low waist minder dan 20 cm

    Maattabel riemen

    Letter Riemlengte (cm)
    S 85
    M 90
    L 95
    XL 100
    XXL 105

    De lengte van de riem wordt gemeten vanaf de rand van de gesp waar het leer van de riem begint tot het middelste gaatje van de riem of ceintuur. Meet je maat over de broek heen in de taille. De opgemeten lengte kan worden afgerond naar de aangegeven maat. 

    Terug naar boven Divide

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.