Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters

    Fabienne Chapot jurk millefleurs Dorien

    Deze Fabienne Chapot jurk met millefleurs fleurt alles op. Wat een ravissante bloemprint in offwhite, pistache, korenblauw, kobalt en vergrijsd paars (mauve) op een lichtblauwe crêpe (frill) basis. En zie je de zandkleurige bloemhartjes, tunieksluiting met roezelboordje, uitwaaierende rok (gevoerd) en matching strikceintuur? Je complementeert deze impressive dress met hoge laarzen op een feestje voor een chique boho look. Maar je matcht haar net zo eenvoudig met sneakers of high Heels (of een andere wikkelceintuur) in een contrastkleur. Met Dorien word jij graag gezien! Het model is 1.78m en draagt maat 36. Samenstelling: 100% viscose. Stof 2: 100% Lenzing modal. Lees verder

    € 159,95 € 95,97
    Verwachte levertijd: 1 tot 4 werkdagen
    • ma t/m za voor 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden
    • gratis verzenden vanaf €99
    • niet tevreden? 30 dagen bedenktijd
    • betaal zoals je wilt: achteraf of vooraf
    • 018374
    • CLT-103-DRS-SS23
    • 8719561236743
    • Ocean
    • 3319-4309-POP Riad Blue/Acapul
    • Valt op maat
    • 99 cm bij maat 36/S
    • Extra fijnwasprogramma 30⁰C

    Verzenden en retourneren

    Verzenden

    Bestellingen die van maandag t/m zaterdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt daarvan bericht, met een Track&Trace code van PostNL.

    Je bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland is € 4,95. Boven € 99 verzenden we gratis binnen Nederland en Duitsland.  


    Retourneren

    Ons online retourbeleid is eenvoudig: niet goed, geld terug. Dat geldt óók voor afgeprijsde artikelen. Wil je (iets uit) je bestelling retourneren, dan heb je de keuze:
    • Retourneren in een BeOne winkel 
    • Retourneren per post. 

    Wil je per post retourneren dan zijn de retourkosten en het risico* voor je eigen rekening. Goed om te weten: retourtarieven variëren per aanbieder en kunnen je zomaar enkele euro's besparen. DHL en DPD hebben veelal voordeliger tarieven dan PostNL. 
    *Tip: Een retourzending met een hogere aankoopwaarde? Denk aan verzekerd of aangetekend verzenden via PostNL. 

    Meer over retourneren

    Fabienne Chapot – mode met een missie


    Ontdek het nieuwste merk in onze collectie! Met trots presenteren we Fabienne Chapot –  Amsterdams modemerk vol kleur, vrouwelijkheid en passie. Sinds 2006 huist dit prachtige fashionlabel in hartje Amsterdam, met Fabienne stevig aan het roer van haar modeteam.


    'Fabienne Chapot is here to brighten up your wardrobe'


    Wie is Fabienne Chapot? 


    In 2006 lanceerde Fabienne (een 41 jarige ontwerpster uit Wassenaar) haar accessoire merk Fab. - een kleurrijke collectie van tassen, schoenen en andere lederwaren. Tussen de destijds overwegend zwart/witte accessoires vielen haar uitbundige musthaves op en haar collectie werd een groot succes. Tien jaar later (2016) lanceerde Chapot een ready-to-wear fashioncollectie nadat ze haar label een frisse rebrand had gegeven. Sindsdien verblijdt Fabienne Chapot de modewereld met haar krachtige, kleurrijke en feminien signature.
     

    Amsterdam – inspirerende en creatieve city of fashion

     
    Het hoofdkantoor + showroom van Fabienne Chapot ligt aan de grachten van Amsterdam in een historisch pand. Het verbaast ons niet dat op die locatie creativiteit én inspiratie voortdurend stromen. Met 2 collecties per jaar bestaand uit 5 chapters en wereldwijd bij 1000 verkooppunten verkrijgbaar waaronder BeOne! Daarnaast is ze natuurlijk te koop in Chapot’s eigen webstore + 4 boutiques en kan geen fashionista om dit modemerk heen.
     

    Wat kenmerkt de ontwerpen van Fabienne Chapot?

     
    Fabienne ontwerpt voor positieve vrouwen zoals zijzelf. Powervrouwen die hun hart durven te volgen, een eigen stijl ambiëren, varend op intuïtie en met een open blik naar de wereld. Altijd met een vrouwelijke & kleurrijke touch en het behoeft geen uitleg dat haar team ontwerpers very like-minded is.
     

    In-house handgeschilderde patronen – kleurrijke prints

     
    Alle prints van Fabienne Chapot worden met de hand getekend/geschilderd, niet met de computer, maar ‘gewoon ouderwets vakmanschap’ . Deze ontwerpster heeft veel talentvolle collega's in-house. Niets kan op tegen ambachtelijk (hand)werk en het geeft net dat extra’s aan de ontwerpen. Vintage inspired – denk aan klassieke films, fashion, muziek en kunst- creëert Chapot elke keer opnieuw een unieke kleurrijke look. Bohemien chique knipogen de eclectische ontwerpen graag met het verleden, maar zijn tegelijk helemaal van vandaag.

    Fabienne Chapot jurken – blouses – rokken – truien – broeken

     
    Zoek jij een Fabienne Chapot blouse of jurk? Of heb je liever een rok, broek, top of trui? Ieder kledingstuk heeft een power-vrouwelijke pasvorm, is altijd comfortabel (want we zijn bezige bijtjes), a pop of colour, is effen of heeft een eclectisch printje. En vergeet de bijzondere details niet!. Je straalt absoluut zelfvertrouwen en positiviteit uit in een outfit van Chapot. En wat vind je van de unieke tassen in padded leer of speelse fun fur? Fashion die the bright side ademt, met een glas dat halfvol is (literally pas na werktijd natuurlijk).
     

    De missie van Fabienne Chapot


    'Wij geloven dat iedere vrouw het verdient om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Je goed voelen en er goed uitzien, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en alles uit het leven kunt halen'- quote Fabienne Chapot


    (Bron: fabiennechapot.com)
     

    De nieuwste Fabienne Chapot collectie 2024

     
    Ben jij al betoverd door de de nieuwe collectie van Fabienne Chapot?. Meet the 70's want het wemelt van blouses met ballonmouwen, ruches, rijke prints, corduroy rokjes en flared broeken. Neem regelmatig een kijkje op onze website, want deze collectie wordt constant aangevuld met de latest fashion (chapters van de nieuwste collectie). 


    'Dare to add some colour to your wardrobe'


    P.S. Misschien vind je Summum ook leuk? Een ander Amsterdams merk dat opvalt door haar no-nonsense feminien look en bohemien prints.


    Maattabel en Afmetingen


    Hoe meet ik de juiste maat?

    Meet direct over de huid of over aansluitend ondergoed en zorg ervoor dat je de centimeter niet te strak aantrekt. Het beste is om iemand anders je maten op te laten meten. Niet elk mens is gelijk, dus het kan dat je bijvoorbeeld een bovenwijdte in maat 40 hebt, en een taillewijdte in maat 38. Ga dan uit van de lichaamsmaat die voor het betreffende kledingstuk het belangrijkst is en kies de bestelmaat die daarbij hoort.

    Belangrijk

    Sommige labels en sommige artikelen vallen groter of juist kleiner. Wij geven dat zoveel mogelijk aan bij het betreffende artikel. Als een kledingstuk niet past is ruilen of retourneren natuurlijk altijd mogelijk.

    Maattabel bovenkleding

    EU Letter Marc Cain Leo & Ugo Bovenwijdte (cm)  Taillewijdte (cm)  Heupwijdte (cm)
    36 S 2  1 82-85 64-67 93-95
    38 M 3  2 86-89 68-72 96-98
    40 M 4  3 90-93 73-76 99-101
    42 L 5  4 94-97 77-81 102-104
    44 XL 6  5 98-101 82-85 105-107
    46 XXL 7  6 102-105 86-89 108-110

    Bovenwijdte: gemeten over de grootste omvang van de borst
    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup
    Heupwijdte: gemeten over het breedste gedeelte van de heup

    Maattabel jeans en broeken (taillematen)

    EU Inch Marc Cain Taillewijdte (cm)
    36 27 2 64-65
    36,5 28   66-67
    38 29 3 68-70
    38,5 30   71-72
    40 31 4 73-76
    42 32 5 77-81
    44   6 82-85

    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup

    Maattabel jeans en broeken (lengtematen)

    Inch Binnenbeenlengte (cm)
    30 76
    32 81
    34 86

    Binnenbeenlengte: gemeten met gestrekte benen, van kruis tot grond


    Maattabel jeans en broeken (taillehoogte)

    Taillehoogte (cm)
    High waist  meer dan 23 cm 
    Medium waist    21-22 cm
    Low waist minder dan 20 cm

    Maattabel riemen

    Letter Riemlengte (cm)
    S 85
    M 90
    L 95
    XL 100
    XXL 105

    De lengte van de riem wordt gemeten vanaf de rand van de gesp waar het leer van de riem begint tot het middelste gaatje van de riem of ceintuur. Meet je maat over de broek heen in de taille. De opgemeten lengte kan worden afgerond naar de aangegeven maat. 

    Laatst bekeken

    Terug naar boven Divide

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.