Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Uw filters
  Ilse Jacobsen slippers
  • Grijsgroen
  • 006383
  • CHEERFUL01
  • 2015000150516
  • Zomer
  • 2017

  Verzenden en retouren

  Voor de verzending van onze webshop pakketten werken we samen met Post NL. Uw bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland bedraagt €4,95. De daadwerkelijke kosten om een pakket binnen Nederland bij u bezorgd te krijgen liggen een stuk hoger, maar we betalen graag mee aan goede bezorging. De standaard levertijd bedraagt 1 tot 3 werkdagen. U kunt uw webshop bestelling natuurlijk ook afhalen in de winkel. Als u tijdens het afrekenen aangeeft in welke winkel u uw pakket op wilt halen, zorgen wij dat het er zo snel mogelijk komt. We bellen u zodra het pakket voor u klaar ligt.

  Ons retourbeleid wat betreft webshop bestellingen is éénvoudig; niet goed, geld terug. Maar er zijn wat spelregels. Als eerste de termijn. We hanteren de wettelijk bepaalde 14 dagen bedenktijd, dus neem gerust de tijd om te zien of u gelukkig met uw aankoop bent. Dan de staat van het artikel, passen is natuurlijk prima, maar het mag niet gedragen of beschadigd zijn. En daarnaast is het ook belangrijk om originele kaartjes en labels niet van het artikel te verwijderen.

  U kunt uw webshop bestelling, voorzien van een ingevuld retourformulier naar ons terug sturen of u kunt langskomen in één van onze 16 winkels. Ook dan graag een ingevuld retourformulier meenemen en de meegestuurde orderbevestiging in plaats van de kassabon. Als u een webshop bestelling in één van onze winkels terug wilt brengen, houd er dan rekening mee dat de financiële afwikkeling van uw retour op het hoofdkantoor plaatsvindt en niet in de winkel. Een retourzending is voor rekening en risico van u, dus de klant. Tenzij het natuurlijk een fout van ons betreft, dan nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Als laatste, met betrekking tot uw herroepingsrecht is het van belang te weten dat we uw bijdrage in de verzendkosten ook terugbetalen indien u uw complete webshop bestelling terugstuurt. Uw geld ontvangt u altijd zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 10 dagen weer op uw rekening.  ILSE JACOBSEN

  ILSE JACOBSEN rainwear en footwear

  Met het pure design en de fraaie ontwerpen van hoge kwaliteit hoop je met de regenjassen van Ilse Jacobsen 
  elke dag op regen! Functioneel, maar ook buitengewoon comfortabel en zo stylish dat je de rainwear van Ilse Jacobsen niet alleen in de regen draagt. Naast regenjassen heeft Ilse Jacobsen ook stoere softshell jassen (Rain07), die weer en wind met gemak trotseren. Elk model krijgt zijn eigen 'Rain' naam. In onze collectie vind je de Rain 132, Rain 37L, Rain111 en Rain07. 

  Ook de flip flops, de teenslippers en de iconische Tulip schoen, een comfortabele instapper die de voet goed omsluit en echt zalig loopt behoren tot de collectie van Ilse Jacobsen. 

  Verkooppunten: Shop rainwear, flip flops en Tulips van Ilse Jacobsen in de BeOne winkels en snel, veilig en vertrouwd online in onze webshop. Vóór 16 uur besteld = de volgende werkdag in huis. Of laat uw bestelling gratis in uw BeOne winkel afleveren.
  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om u de beste ervaring te bieden.