Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  KYRA & Janny

  KYRA & Janny

  17 Producten gevonden
  Tonen
  Sorteren
  Filters
  Filters

  Collectie KYRA & Janny van der Heijden

  Culinair journalist en televisie-bekendheid Janny van der Heijden - denk aan Heel Holland Bakt - draagt graag comfortabele kleding met een goede, vrouwelijke pasvorm. Ze draagt op tv regelmatig kleding van KYRA (vorrheen Kyra & Ko). ‘‘Wanneer je vaak in beeld bent, is het belangrijk om trouw te blijven aan je eigen kledingstijl” aldus Janny. 

  Samenwerking KYRA & Heel Holland Bakt Janny van der Heijden

  Een samenwerking tussen KYRA en Janny van der Heijden was eigenlijk vanzelfsprekend: Janny draagt graag Nederlandse merken, met een vrouwelijke pasvorm en een goede snit. Én Janny is fan van KYRA. 

  “Ik draag de modellen van KYRA graag, dus het ontwerpen van een eigen KYRA collectie ontstond heel natuurlijk. Met deze collectie heb ik mij gefocust op het maken van kleding waar ik me vrouwelijk én comfortabel in voel.”


  Wintercollectie KYRA & Janny - Mix & Match 

  Voor de wintercollectie van 2021/2022 heeft KYRA (samen met Janny van der Heijden) een capsule collectie ontworpen: een volledige collectie van circa 24 artikelen, die onderling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Een echte mix & match collectie dus. Ideaal voor wie van eenvoudig combineren houdt. 

  Waar de Kyra & Janny van der Heijden dan uit bestaat? Denk aan tweed, op Chanel geïnspireerde blazers en jurken, grafische prints in rokken en sjaals, city chic of zakelijke pakken van pantalons met blazers, zwierige jurken, dito blouses, classy getailleerde jurken en jersey rokken. Ook zo fijn: de kleuren zijn divers. Van sprankelend en opvallende helderrood, tot de klassieke zwart/wit mêlée, grafische patronen in camel en offwhite. En natuurlijk - heel geschikt als party outfit - de combinatie rood, zwart en offwhite. 

  Kortom, voor een bescheiden klassieke look, een all-over rood business pak, van flaneren in soepele stoffen in opvallende kleuren tot de neutralere outfits in grafisch dessin... de collectie van Janny van der Heijden voor KYRA heeft het allemaal in huis!  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.