Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters

    Legend leren riem gesp vlechtpatroon

    Met een subtiel Western-knipoogje is deze Legend riem stoer & feminien tegelijk. Zie je het verfijnde vlechtpatroon op de gesp (rosé kleurig) en het duurzame zwarte leer? Je draagt dit tijdloze accessoire met veel uit jouw garderobe, zoals met een jeans, pantalon of over een rok, vest of jurk. Deze riem gaat jou jarenlang vergezellen, mark my words! Samenstelling: 100% leer. Breedte: 4 cm. Nikkelvrij. Lees verder

    € 39,95 € 19,98
    • ma t/m za voor 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden
    • gratis verzenden vanaf €99
    • niet tevreden? 30 dagen bedenktijd
    • betaal zoals je wilt: achteraf of vooraf
    • 017495
    • 40814
    • Zwart

    Verzenden en retourneren

    Verzenden

    Bestellingen die van maandag t/m zaterdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt daarvan bericht, met een Track&Trace code van PostNL.

    Je bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland is € 4,95. Boven € 99 verzenden we gratis binnen Nederland en Duitsland.  


    Retourneren

    Ons online retourbeleid is eenvoudig: niet goed, geld terug. Dat geldt óók voor afgeprijsde artikelen. Wil je (iets uit) je bestelling retourneren, dan heb je de keuze:
    • Retourneren in een BeOne winkel 
    • Retourneren per post. 

    Wil je per post retourneren dan zijn de retourkosten en het risico* voor je eigen rekening. Goed om te weten: retourtarieven variëren per aanbieder en kunnen je zomaar enkele euro's besparen. DHL en DPD hebben veelal voordeliger tarieven dan PostNL. 
    *Tip: Een retourzending met een hogere aankoopwaarde? Denk aan verzekerd of aangetekend verzenden via PostNL. 

    Meer over retourneren

    Legend - leren riemen & ceintuurs 

    Het accessoire-merk Legend ontwerpt dames riemen & ceintuurs - dé finishing touch voor iedere outfit. Van glad leer, suède of in vachtuitvoering en altijd volgens de laatste trends. Van een smal riempje, uni of versierd met metalen studs, een stoere stevige riem tot brede soepele wikkelriem. Legend complementeert iedere outfit en garderobe met haar hoogwaardige en fashionable accessoires. Zie ook Legend Bags & Belts - over ons

    Authentieke en handgemaakte riemen - Legend collectie 2024


    Mooi bij een uni outfit zijn de opvallende dierprints; een ceintuurtje met panter-, python-, croco of structuurmotief geeft expressie aan iedere outfit. En wat dacht je van een riem in een pittige trendkleur (pink, mandarin, blauw of groen), glans of matglans en een gesp in jouw lievelingsstijl? Maar ook de lurex & metallic trend zie je terug bij de Legend collectie: in gesp en riem is het sparkle & shine! Van Legend fancy gesp tot een gesp met vlecht of driehoekvorm, maar ook de riem zelf varieert met speels vlecht- of schakelmodel en wordt versierd met studs of schakels. De leren accessoires worden handgemaakt in een vaste fabriek in Marokko en deels uitbesteed in gecertificeerde fabrieken in India.

    Duurzaamheid & Legend - duurzame lederen accessoires


    Legend streeft ernaar producten te maken met respect voor mens, milieu en dier. Alle riemen worden gelooid in LWG
    - gecertificeerde looierijen. De Looierijen uit deze Leather Working Group - werken volgens een leerproces met als doel de verbetering van milieuprocessen, prestaties en arbeidsomstandigheden. Voor het grootste deel wordt plantaardig gelooid leer gebruikt, dat betekent een looiproces zonder chemicaliën. De gespen van Legend riemen zijn nikkelvrij (geen metaal uit nikkelerts dus) en daardoor huidvriendelijk en kleurvast. 


    Duurzaam rundleer -  kwaliteitsleer - met respect voor dier en milieu


    Legend gebruikt rundleer uit Spanje, Italië en India. Het gaat om restproducten uit de voedselindustrie (afval vleesindustrie) en er worden geen runderen geslacht met als hoofddoel hun huid/vacht te gebruiken. In plaats van de huiden te verbranden worden ze op deze manier hergebruikt. Leer is een sterk en duurzaam product met een lange levensduur en met deze manier van werken is er minder verspilling en belasting van het milieu en meer respect voor het product. Meer lezen? Legend-bags.com / duurzaamheid legt het extra uit.



    Wil je je taille een fashionable accent geven, dan heeft Legend een passende riem!

    Online bestellen óf shop in de winkel

    Shop de nieuwste Legend dames riemen nu veilig, snel en vertrouwd online in onze webshop. Vóór 16 uur besteld = de volgende werkdag in huis. Of laat de bestelling gratis in één van de BeOne winkel afleveren.

    Je vindt de Legend riemen ook in al onze BeOne winkels.

    Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Aarzel niet en bel (0512-511242) of mail de BeOne klantenservice. Ons team kent de collectie goed en adviseert graag.

    Legend riemen in de sale

    Wil je een riem van Legend in de sale kopen? Alle producten die op dit moment bij ons met korting verkrijgbaar zijn, vind je op deze pagina.

    Er komen regelmatig nieuwe items in de sale: houd de site goed in de gaten voor het meest actuele aanbod.

    Bekijk ook de nieuwste accessoires (sjaals, poncho's en pareo's) van Fraas The Scarf Company >

    Maattabel en Afmetingen


    Hoe meet ik de juiste maat?

    Meet direct over de huid of over aansluitend ondergoed en zorg ervoor dat je de centimeter niet te strak aantrekt. Het beste is om iemand anders je maten op te laten meten. Niet elk mens is gelijk, dus het kan dat je bijvoorbeeld een bovenwijdte in maat 40 hebt, en een taillewijdte in maat 38. Ga dan uit van de lichaamsmaat die voor het betreffende kledingstuk het belangrijkst is en kies de bestelmaat die daarbij hoort.

    Belangrijk

    Sommige labels en sommige artikelen vallen groter of juist kleiner. Wij geven dat zoveel mogelijk aan bij het betreffende artikel. Als een kledingstuk niet past is ruilen of retourneren natuurlijk altijd mogelijk.

    Maattabel bovenkleding

    EU Letter Marc Cain Leo & Ugo Bovenwijdte (cm)  Taillewijdte (cm)  Heupwijdte (cm)
    36 S 2  1 82-85 64-67 93-95
    38 M 3  2 86-89 68-72 96-98
    40 M 4  3 90-93 73-76 99-101
    42 L 5  4 94-97 77-81 102-104
    44 XL 6  5 98-101 82-85 105-107
    46 XXL 7  6 102-105 86-89 108-110

    Bovenwijdte: gemeten over de grootste omvang van de borst
    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup
    Heupwijdte: gemeten over het breedste gedeelte van de heup

    Maattabel jeans en broeken (taillematen)

    EU Inch Marc Cain Taillewijdte (cm)
    36 27 2 64-65
    36,5 28   66-67
    38 29 3 68-70
    38,5 30   71-72
    40 31 4 73-76
    42 32 5 77-81
    44   6 82-85

    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup

    Maattabel jeans en broeken (lengtematen)

    Inch Binnenbeenlengte (cm)
    30 76
    32 81
    34 86

    Binnenbeenlengte: gemeten met gestrekte benen, van kruis tot grond


    Maattabel jeans en broeken (taillehoogte)

    Taillehoogte (cm)
    High waist  meer dan 23 cm 
    Medium waist    21-22 cm
    Low waist minder dan 20 cm

    Maattabel riemen

    Letter Riemlengte (cm)
    S 85
    M 90
    L 95
    XL 100
    XXL 105

    De lengte van de riem wordt gemeten vanaf de rand van de gesp waar het leer van de riem begint tot het middelste gaatje van de riem of ceintuur. Meet je maat over de broek heen in de taille. De opgemeten lengte kan worden afgerond naar de aangegeven maat. 

    Laatst bekeken

    Terug naar boven Divide

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.