Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters

    Caroline Biss kort vestje ajour kraaltjes

    Groen als gras ademt dit Caroline Biss vestje l’amour des ajour. Zie je haar geraffineerde opengewerkte patroon met kleine kraaltjes en ultra kort mouwtje? Je draagt dit luchtig gehaakte model bij iedere outfit die je wenst: met een jurk, een rok + singlet of over een blouse met een jeans samen met alle soorten schoentjes. Dit is er zo eentje waar je járenlang plezier van gaat beleven, mark my knitted words! Samenstelling: 65% acryl, 35% polyamide. Lees verder

    € 145,00 € 72,50
    • ma t/m za voor 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden
    • gratis verzenden vanaf €99
    • niet tevreden? 30 dagen bedenktijd
    • betaal zoals je wilt: achteraf of vooraf
    • 018717
    • 3215
    • Groen
    • Valt op maat
    • Handwas koud
    • 50 cm bij maat 36/S

    Verzenden en retourneren

    Verzenden

    Bestellingen die van maandag t/m zaterdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt daarvan bericht, met een Track&Trace code van PostNL.

    Je bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland is € 4,95. Boven € 99 verzenden we gratis binnen Nederland en Duitsland.  


    Retourneren

    Ons online retourbeleid is eenvoudig: niet goed, geld terug. Dat geldt óók voor afgeprijsde artikelen. Wil je (iets uit) je bestelling retourneren, dan heb je de keuze:
    • Retourneren in een BeOne winkel 
    • Retourneren per post. 

    Wil je per post retourneren dan zijn de retourkosten en het risico* voor je eigen rekening. Goed om te weten: retourtarieven variëren per aanbieder en kunnen je zomaar enkele euro's besparen. DHL en DPD hebben veelal voordeliger tarieven dan PostNL. 
    *Tip: Een retourzending met een hogere aankoopwaarde? Denk aan verzekerd of aangetekend verzenden via PostNL. 

    Meer over retourneren

    CAROLINE BISS - elegant & expressief met 'n vleugje allure

    Het Belgische merk Caroline Biss is hét merk voor de zelfbewuste vrouw die valt voor elegante damesmode met allure en een vleugje glamour. De collecties van Caroline Biss zijn high class fashion, want de ontwerpen zijn zo tijdloos dat je er jarenlang van kunt genieten.  

    Hét merk voor de expressieve & wereldwijze vrouw

    De collectie van Caroline Biss heeft een grote aantrekkingskracht op vrouwen die willen sprankelen en iets extra's willen toevoegen aan hun garderobe. De jurken en rokken van Caroline Biss zijn bestsellers in de collectie. Logisch, want juist in de jurken en rokken van dit merk ervaar je flair en expressie. Ook de blouses van Caroline Biss zijn stuk voor stuk pareltjes dankzij de uitgewerkte details, zoals puntige kragen, soepele stoffen, pofmouwen, strikken en glanzende of goudkleurige accenten. Een basisstuk vind je bij Caroline Biss niet snel, de truien en vesten zijn altijd speciaal door fashionable details als pofmouwen, een draadje lurex, kleurvlakken, opvallende dessins en bijzondere materialen. 

    Haar oog voor detail maakt Caroline Biss zeer exclusief

    De Caroline Biss collecties zijn zó ontworpen dat de stukken onderling moeiteloos gemixt kunnen worden. Naast jurken, rokken, blouses, truien en vesten is het merk ook sterk in blikvangers als broeken en pantalons en zelfs jumpsuits. Niet zomaar een jeans of skinny, maar bijzondere modellen inclusief verrassende details. Zoals een bandplooibroek met krijtstreepje, een pantalon met bijpassende ceintuur + logogesp of knoopjes een on top of trends paperbag broek of vegan leather broeken in culotte of lange modellen. Durf jij op te vallen? Met een outfit van Caroline Biss ben je verzekerd van omgedraaide hoofden. Jij hebt namelijk precies die prachtige, vrouwelijke uitstraling die met al haar uniciteit boven de massa uitsteekt. 


    Wat Caroline Biss extra speciaal maakt? Jij maakt met één enkel kledingstuk al het verschil - van een uitgesproken fashion-statement, een upgrade van een casual outfit of een blikvanger voor jouw business look - Caroline Biss maakt het waar.

    Zomer of winter, de collecties van Caroline Biss zijn elk seizoen oogstrelend. Wij zijn fan!

    Caroline Biss' collectie 2024

    Caroline Biss combineert feilloos tijdloze elegante met de laatste trends. Highwaist culotte broeken in vegan leer, lurex dessins, gecoördineerde (co-ord) sets in uni's en dessins als hartjes en luxe truien met ballonmouw, lurex en chique details. Caroline Biss zet opnieuw de feestelijke collectie naar haar elegante hand. Dat houdt in: stijlvol, tijdloos maar altijd spannend, draagbaar en exclusief. Iedere vrouw die van een tijdloze, elegante stijl houdt met een perfecte pasvorm en high quality materialen kan terecht bij dit Belgische merk. Geen party zonder Caroline Biss!

    Duurzame mode met respect voor mens & milieu

    De collecties van Caroline Biss worden geproduceerd in Europa met gegarandeerd respect voor internationale arbeidsrechten en mensenrechten, zoals leefbare lonen voor de arbeiders. Caroline Biss hecht daarnaast grote waarde aan duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid. De kleding is vrij van schadelijke stoffen, want dit merk eist volledige transparantie van de stoffen- en garenleveranciers. Zo weet je zeker dat je kledingstuk veilig voor je gezondheid is en dankzij haar hoge kwaliteit heb je jarenlang plezier van je Caroline Biss kledingstuk. Natuurlijk hoort daar een goed en duurzaam onderhoud bij, lees daarom altijd het onderhoudslabel met aandacht.

    Hoe valt de maat bij Caroline Biss?

    Wij hebben de ervaring dat Caroline Biss op maat valt. Je houdt gewoon je eigen kledingmaat aan. Als een artikel groot of klein valt noemen we dat altijd in de omschrijving van het artikel in de webshop. Zo koop je eenvoudig perfecte pasvorm in jouw ideale maat.

    Waar is Caroline Biss te koop?

    De verkooppunten bij BeOne van het merk Caroline Biss strekken van Maastricht tot Leeuwarden en van Amsterdam tot Rotterdam. Je vindt Caroline Biss in alle BeOne winkels én in onze webshop. 

    Shop snel, veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of laat je bestelling gratis bezorgen in je BeOne winkel. Voor online bestellingen boven €99 geldt gratis verzenden en een zichttermijn van 30 dagen geeft je ruimschoots de tijd om te bepalen of je het Caroline Biss artikel wilt houden.

    Caroline Biss Sale

    Zoek je de collectie van Caroline Biss in de zomersale of wintersale? Er komen regelmatig nieuwe items in de uitverkoop: houd de sale-pagina goed in de gaten voor het meest actuele aanbod.

    Shop Caroline Biss in de sale  

    ---

    Fan van Caroline Biss? Dan is de collectie van No Man's Land wellicht ook interessant voor je.


    Maattabel en Afmetingen


    Hoe meet ik de juiste maat?

    Meet direct over de huid of over aansluitend ondergoed en zorg ervoor dat je de centimeter niet te strak aantrekt. Het beste is om iemand anders je maten op te laten meten. Niet elk mens is gelijk, dus het kan dat je bijvoorbeeld een bovenwijdte in maat 40 hebt, en een taillewijdte in maat 38. Ga dan uit van de lichaamsmaat die voor het betreffende kledingstuk het belangrijkst is en kies de bestelmaat die daarbij hoort.

    Belangrijk

    Sommige labels en sommige artikelen vallen groter of juist kleiner. Wij geven dat zoveel mogelijk aan bij het betreffende artikel. Als een kledingstuk niet past is ruilen of retourneren natuurlijk altijd mogelijk.

    Maattabel bovenkleding

    EU Letter Marc Cain Leo & Ugo Bovenwijdte (cm)  Taillewijdte (cm)  Heupwijdte (cm)
    36 S 2  1 82-85 64-67 93-95
    38 M 3  2 86-89 68-72 96-98
    40 M 4  3 90-93 73-76 99-101
    42 L 5  4 94-97 77-81 102-104
    44 XL 6  5 98-101 82-85 105-107
    46 XXL 7  6 102-105 86-89 108-110

    Bovenwijdte: gemeten over de grootste omvang van de borst
    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup
    Heupwijdte: gemeten over het breedste gedeelte van de heup

    Maattabel jeans en broeken (taillematen)

    EU Inch Marc Cain Taillewijdte (cm)
    36 27 2 64-65
    36,5 28   66-67
    38 29 3 68-70
    38,5 30   71-72
    40 31 4 73-76
    42 32 5 77-81
    44   6 82-85

    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup

    Maattabel jeans en broeken (lengtematen)

    Inch Binnenbeenlengte (cm)
    30 76
    32 81
    34 86

    Binnenbeenlengte: gemeten met gestrekte benen, van kruis tot grond


    Maattabel jeans en broeken (taillehoogte)

    Taillehoogte (cm)
    High waist  meer dan 23 cm 
    Medium waist    21-22 cm
    Low waist minder dan 20 cm

    Maattabel riemen

    Letter Riemlengte (cm)
    S 85
    M 90
    L 95
    XL 100
    XXL 105

    De lengte van de riem wordt gemeten vanaf de rand van de gesp waar het leer van de riem begint tot het middelste gaatje van de riem of ceintuur. Meet je maat over de broek heen in de taille. De opgemeten lengte kan worden afgerond naar de aangegeven maat. 

    Laatst bekeken

    Terug naar boven Divide
    Cookies

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.