Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  Geselecteerde filters

  • Joseph Ribkoff
  Joseph Ribkoff

  Joseph Ribkoff

  27 Producten gevonden
  Tonen
  Sorteren
  Filters
  Filters

  Joseph Ribkoff

   
  Joseph Ribkoff – een van oorsprong Canadees modemerk - ontwerpt al langer dan 65 jaar fashion voor modebewuste vrouwen die jong van geest zijn en vooruitlopen op trends. Denk aan moderne klassiekers van hoge kwaliteit met een feminien tailored pasvorm. Joseph Ribkoff ontwerpt jurken, tops, blouses, jumpsuits en broeken.


  'Tijdloze elegantie in ontwerpen van hoge kwaliteit voor zelfbewuste levenslustige vrouwen'

   
   

  Vakmanschap en perfecte pasvorm – more is more

   
  Dit merk heeft jarenlange ervaring, vakmanschap, luxe materialen en patronen geperfectioneerd tot in de puntjes. Net als het credo more is more: prints, kleuren en patronen worden graag gemixt tot een oogstrelend geheel. En stijlvolle en opvallende details springen direct in het oog, dit is geen fashion voor muurbloempjes. Daarnaast blijft het merk innoveren en zichzelf verbeteren en zoekt ook naar duurzamere alternatieven om fashion te produceren. Joseph Ribkoff is tijdloos gebleven terwijl het merk tegelijk vooroploopt omdat ze op het lijf geschreven is. Ook vandaag nog!
   

  Joseph Ribkoff – global fashion

   
  Vanuit 4 hoeken van de wereld en 60 internationale verkooppunten kom je de ontwerpen van Ribkoff op veel plekken tegen. Herkenbaar aan de vrouwelijke signatuur die de ontwerpers in zijn naam voortzetten, is dit merk nog steeds springlevend. Tijdloos elegant en tegelijk jeugdig en klassiek, Ribkoff heeft altijd oog voor de draagster gehouden en dat zie je in zijn ontwerpen.


  'I love fashion, but I love people more' – Joseph Ribkoff

   


  Terug naar boven Divide
  Cookies

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.