Shopping bag
Menu sluiten

Klantenservice

Onze winkels Klantenservice
    Filters

Wachtwoord vergeten

Ga rechtsboven naar 'inloggen' en dan naar ‘wachtwoord vergeten’ en vraag een nieuw wachtwoord aan. De link om een nieuw wachtwoord aan te maken wordt naar je e-mailadres gestuurd.

Het kan zijn dat de e-mail in je spambox terecht is gekomen. Staat ook daar geen mail in? Neem dan contact op met onze klantenservice via [email protected] of 0512-511242 ( ma t/m vr 9:00-17:00).

In een uitgebreid filmpje in de link legt Gaby je graag uit hoe je je wachtwoord kunt wijzigen: wachtwoord vergeten

Terug naar boven Divide
    Cookies

We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.