Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters

    Marc Cain blouse

    Deze Marc Cain blouse is een elegante allrounder. Voel je haar lichte microvezel en zie je haar minimalistische ontwerp in zwart, offwhite en marine? Met haar wijde model, dubbele tuniekhals (denk volants), lange mouw met elastisch manchet draag je haar van je werk via een borrel of een etentje naar de kroeg of de dansvloer. Ze is van alle modemarkten thuis en reist graag met jou langs alle events op je pad. Waar ga jij heen met Marc Cain? Het model is 1.79m en draagt maat N3/38. Samenstelling: 60% gerecycled polyester, 40% polyester. Lees verder

    € 149,90
    • ma t/m za voor 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden
    • gratis verzenden vanaf €99
    • niet tevreden? 30 dagen bedenktijd
    • betaal zoals je wilt: achteraf of vooraf
    • 018996
    • +E5103W10
    • Offwhite
    • Valt op maat
    • Fijnwasprogramma 30⁰C

    Verzenden en retourneren

    Verzenden

    Bestellingen die van maandag t/m zaterdag vóór 16.00 uur worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Je ontvangt daarvan bericht, met een Track&Trace code van PostNL.

    Je bijdrage in de verzendkosten binnen Nederland is € 4,95. Boven € 99 verzenden we gratis binnen Nederland en Duitsland.  


    Retourneren

    Ons online retourbeleid is eenvoudig: niet goed, geld terug. Dat geldt óók voor afgeprijsde artikelen. Wil je (iets uit) je bestelling retourneren, dan heb je de keuze:
    • Retourneren in een BeOne winkel 
    • Retourneren per post. 

    Wil je per post retourneren dan zijn de retourkosten en het risico* voor je eigen rekening. Goed om te weten: retourtarieven variëren per aanbieder en kunnen je zomaar enkele euro's besparen. DHL en DPD hebben veelal voordeliger tarieven dan PostNL. 
    *Tip: Een retourzending met een hogere aankoopwaarde? Denk aan verzekerd of aangetekend verzenden via PostNL. 

    Meer over retourneren

    Marc Cain Collections en Marc Cain Sports

    Marc Cain is ook in 2023 hét modelabel voor ‘de moderne, zelfbewuste vrouw, die open-minded is en nieuwsgierig’, zoals het modelabel het omschrijft. Zij die het vrouw-zijn omarmt en dat gráág laat zien in wat ze draagt. 

    Niet voor niets zijn de Marc Cain jurken, jassen, rokken, blouses sjaals en, eigenlijk de hele collectie wereldwijd - en ook in Nederland - zo immens populair. Want wie zichzelf trakteert op iets van Marc Cain, wéét dat ze er een nieuw lievelingsitem bij heeft.


    Collectie 2023: Rijk en expressief

    In de nieuwste Marc Cain-collectie 2023 vind je geen bepalende koers, maar een scala aan sportieve looks, futuristische cleane looks en uitbundige statement looks. Typisch Marc Cain; het merk laat zich niet labelen. Behalve als het gaat om kwaliteit, one-of-a-kind ontwerpen en expressie! De nieuwe wintercollectie van Marc Cain Collections en Marc Cain Sports is expressief, vol rijke materialen, warme kleuren als bruin, zand en mandarin. De collectie is klaar om geshowd te worden! 

    Marc Cain is prijswinnaar als het gaat om statements; vaak is één kledingstuk als een jas, jurk, sjaal of broek genoeg om indruk te maken. Alléén al door de expressieve print of kleur. En vormt de print geen statement, dan is er nog het model. Denk aan de mouwloze truien, statement blouses, eyecatching jurken en rokken, bodywarmers, pakken, puffer jacks en wollen mantels. De nieuwe Marc Cain collectie 2022/2023 heeft het állemaal.  

    Marc Cain Sports

    De sportieve lijn van Marc Cain opent dit seizoen met kleur en expressie. Ja, Marc Cain kent haar klant, want wij zijn toe aan positiviteit en expressie. Outfits die heerlijk comfy dragen, maar die het label loungewear ontstijgen want citytrip en business waardig! Expressie vind je vooral in het logoprint thema, in krachtig zwart, zand, roze en mandarin.

    De liefhebber van luxe sportswear kan haar hart ophalen in de wintercollectie 2022 van Marc Cain Sports.


    Over Marc Cain: het Duitse modelabel met feelgood garantie 

    Marc Cain werd in 1973 geleden in het leven geroepen door Helmut Schottlerer als tricotmerk. Uitgegroeid tot luxe modelabel, weet Marc Cain sindsdien seizoen na seizoen verrassende collecties te brengen, waarbij ieder item met veel liefde voor detail en oog voor perfectie is vervaardigd. 

    Verwacht bij Marc Cain enkel hoge kwaliteit, de mooiste materialen en innovatieve pasvormen. Alles met één duidelijk signatuur: van jurk tot trui, ieder item ziet er even ongecompliceerd uit. En draagt ook zo. 


    100% Made in Germany 

    Kwaliteit staat bij Marc Cain voorop. Getuige de unieke tricot items die sinds dag één diep in het DNA zitten en het kwaliteitskenmerk 100% Made in Germany dragen. Ook het gebruik van unieke prints en bijzondere kleuren zijn tekenend voor het merk. 

    Maar waar wij het meest warm voor lopen? En met ons al vele generaties vrouwen? Het ultieme draagcomfort. Alle materialen verzekeren je van een feelgood-garantie. 

    Je koopt de tricot items, én meer door ons geselecteerde must-haves, van Marc Cain uiteraard bij BeOne. 


    Duurzaamheidslabel 'rethink together'

    De 'rethink together' artikelen van Marc Cain zijn bijzonder milieuvriendelijk en duurzaam, van het product zelf tot aan de keten en activiteiten eromheen. Dus van materialen tot apparatuur. Concreet betekent dit dat de 'rethink together' artikelen gemaakt zijn van:

    • tenminste 50% duurzame bestanddelen - sustainable
    • met een milieuvriendelijk en grondstofbesparend productieproces - environmental friendly

    Wat is de pasvorm van Marc Cain? 

    Marc Cain is een Duits merk met collecties die passen bij de vrouw met al haar vormen. Marc Cain valt mooi op maat.

    Hoe werkt het met de maatvoering van Marc Cain: 1 t/m 7? 

    Marc Cain hanteert een maatvoering met cijfers 1 tot en met 7. Zo verhoudt het zich tot de confectiematen:
    1 = 34
    2 = 36
    3 = 38
    4 = 40
    5 = 42
    6 = 44
    7 = 46

    Twijfel je over maat of hoe Marc Cain valt? Heb je vragen of persoonlijk advies nodig? Aarzel niet en bel (0512-511242) of mail de BeOne klantenservice. Ons team kent de Marc Cain collectie en adviseert graag.  


    Waar is Marc Cain te koop? 

    Shop de nieuwe collectie van Marc Cain snel, veilig en vertrouwd online in onze webshop:

    Marc Cain direct online shoppen? Ga naar: 



    Of laat je bestelling gratis in je BeOne winkel afleveren. Voor online bestellingen boven €99 geldt gratis verzenden en een zichttermijn van 30 dagen geeft je ruimschoots de tijd om te bepalen of je het Marc Cain artikel wilt houden. 

    Wil je jouw nieuwe Marc Cain jurk, rok, jas of broek liever shoppen in een fysieke, 'stenen' winkel? Je vindt de nieuwe 2022/2023-collectie van Marc Cain in één van de BeOne winkels in Nederland bij jou in de buurt, van Rotterdam tot Baarn. 


    Marc Cain Sale

    Zoek je items van Marc Cain in de sale? Hier vind je alle producten die je op dit moment bij ons met korting kunt kopen. Er komen regelmatig nieuwe items in de sale: houd de site goed in de gaten voor het meest actuele aanbod. 

    Maattabel en Afmetingen


    Hoe meet ik de juiste maat?

    Meet direct over de huid of over aansluitend ondergoed en zorg ervoor dat je de centimeter niet te strak aantrekt. Het beste is om iemand anders je maten op te laten meten. Niet elk mens is gelijk, dus het kan dat je bijvoorbeeld een bovenwijdte in maat 40 hebt, en een taillewijdte in maat 38. Ga dan uit van de lichaamsmaat die voor het betreffende kledingstuk het belangrijkst is en kies de bestelmaat die daarbij hoort.

    Belangrijk

    Sommige labels en sommige artikelen vallen groter of juist kleiner. Wij geven dat zoveel mogelijk aan bij het betreffende artikel. Als een kledingstuk niet past is ruilen of retourneren natuurlijk altijd mogelijk.

    Maattabel bovenkleding

    EU Letter Marc Cain Leo & Ugo Bovenwijdte (cm)  Taillewijdte (cm)  Heupwijdte (cm)
    36 S 2  1 82-85 64-67 93-95
    38 M 3  2 86-89 68-72 96-98
    40 M 4  3 90-93 73-76 99-101
    42 L 5  4 94-97 77-81 102-104
    44 XL 6  5 98-101 82-85 105-107
    46 XXL 7  6 102-105 86-89 108-110

    Bovenwijdte: gemeten over de grootste omvang van de borst
    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup
    Heupwijdte: gemeten over het breedste gedeelte van de heup

    Maattabel jeans en broeken (taillematen)

    EU Inch Marc Cain Taillewijdte (cm)
    36 27 2 64-65
    36,5 28   66-67
    38 29 3 68-70
    38,5 30   71-72
    40 31 4 73-76
    42 32 5 77-81
    44   6 82-85

    Taillewijdte: gemeten over het smalste gedeelte tussen borst en heup

    Maattabel jeans en broeken (lengtematen)

    Inch Binnenbeenlengte (cm)
    30 76
    32 81
    34 86

    Binnenbeenlengte: gemeten met gestrekte benen, van kruis tot grond


    Maattabel jeans en broeken (taillehoogte)

    Taillehoogte (cm)
    High waist  meer dan 23 cm 
    Medium waist    21-22 cm
    Low waist minder dan 20 cm

    Maattabel riemen

    Letter Riemlengte (cm)
    S 85
    M 90
    L 95
    XL 100
    XXL 105

    De lengte van de riem wordt gemeten vanaf de rand van de gesp waar het leer van de riem begint tot het middelste gaatje van de riem of ceintuur. Meet je maat over de broek heen in de taille. De opgemeten lengte kan worden afgerond naar de aangegeven maat. 

    Laatst bekeken

    Terug naar boven Divide

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.