Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  BeOne Leeuwarden

  Adresgegevens

  (BeOne) Nieuwestad 139
  8911 CR LEEUWARDEN

  Telefoonnummer: 058 212 44 27
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 13:00 - 18:00
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 18:00
  Vrijdag 10:00 - 18:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00

  Waar vindt u ons?

  onze winkel in Leeuwarden

  Aan de gracht in het stadshart van Leeuwarden vindt u onze BeOne winkel aan de Nieuwestad 139. Leeuwarden is het culturele hart van Friesland en heeft een prachtig oud centrum waar u u al winkelend uw modehart kunt ophalen, met daarnaast volop keuze in lunchcafeetjes, terrassen, cultuur en oudheid. Direct achter onze winkel vindt u bijvoorbeeld prachtige oude straatjes die een bezoek waard zijn! De stad en het winkelcentrum zijn heel divers: Er zijn grote kledingwinkels, maar ook kleine boetiekjes en onverwachte shop pareltjes. Neem dus de tijd voor uw dagje winkelen in Leeuwarden!

  Welke merken vindt u bij BeOne in Leeuwarden?

  In onze winkel in Leeuwarden vindt u o.a. de merken: Ana Alcazar, Beaumont, Brax, Cambio, Caroline Biss, Creenstone, Emotions, Ilse Jacobsen, Jane Lusha, Kyra & Ko, Milestone, ML Collections, Nadine H., No Man's Land, Oui, Raffaello Rossi, Rosner, Sarah Pacini en Summum. Exclusief bij BeOne verkrijgbaar zijn onze eigen labels BeOne en Giulia e Tu. Een volledig overzicht van de verkooppunten van al onze merken vindt u HIER

  Merk of artikel niet in de winkel?

  Er is in onze damesmode winkels onderling een klein verschil in aanbod van merken. Dat kan betekenen dat uw favoriete artikel niet in uw Be One winkel hangt. Vraag er gerust naar, wij regelen dat u het thuis ontvangt of in uw BeOne winkel kunt passen. 

  Collectie en Outlet

  BeOne heeft een divers assortiment aan merken en stijlen, in kleine maten tot en met maat 44. Echt grote maten hebben we niet, maar een deel van onze collectie loopt toch wel door tot maat 46. Naast nieuwe collectie en sale is er regelmatig een hoek met outlet artikelen. Houd het in de gaten, want er is tenslotte niets leukers dan een koopje scoren!

  Waar kan ik parkeren?

  Parkeergarages 'Zaailand' en 'Oldehove' zijn het meest dichtbij onze winkel en liggen middenin het centrum. Vanuit deze parkeergarages loopt u direct het gezellige stadscentrum in. Ook met openbaar vervoer is het centrum van Leeuwarden goed bereikbaar. 

  Ons team

  Het verkoopteam van BeOne in Leeuwarden, met filiaalmanager Ypie de Haan aan het roer, ontvangt u van harte. Met hun collectiekennis en jarenlange ervaring in adviseren en stylen helpen de verkoopmedewerksters u graag om uit het aanbod dameskleding uw eigen outfit samen te stellen, naar uw persoonlijke smaak. We zien u graag bij BeOne in Leeuwarden!

  ExIn1
  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.