Shopping bag
Menu sluiten

  Klantenservice

  Onze winkels Klantenservice
  Filters

  BeOne Leeuwarden

  Adresgegevens

  (BeOne) Nieuwestad 139
  8911 CR LEEUWARDEN

  Telefoonnummer: 058 212 44 27
  Klik hier voor een routebeschrijving

  Openingstijden

  Maandag 13:00 - 18:00
  Dinsdag 10:00 - 18:00
  Woensdag 10:00 - 18:00
  Donderdag 10:00 - 18:00
  Vrijdag 10:00 - 18:00
  Zaterdag 10:00 - 17:00
  Zondag 00:00 - 00:00

  onze winkel in Leeuwarden

  Waar vind je BeOne in Leeuwarden?

  Aan de gracht in het stadshart van Leeuwarden vind je onze BeOne winkel aan de Nieuwestad 139. Leeuwarden is het culturele hart van Friesland en heeft een prachtig oud centrum waar je al winkelend je modehart kunt ophalen, met daarnaast volop keuze in lunchcafeetjes, terrassen, cultuur en oudheid. Direct achter onze winkel vind je bijvoorbeeld prachtige oude straatjes die een bezoek waard zijn! De stad en het winkelcentrum zijn heel divers: Er zijn grote kledingwinkels, maar ook kleine boetiekjes en onverwachte shop pareltjes. Neem dus de tijd voor je dagje winkelen in Leeuwarden!

  Welke merken vind je bij BeOne in Leeuwarden?

  In onze winkel in Leeuwarden vind je o.a. de merken: Ana Alcazar, Beaumont, Brax, Cambio, Caroline Biss, Creenstone, Emotions, Ilse Jacobsen, Jane Lusha, KYRA, Milestone, ML Collections, Nadine H., No Man's Land, Oui, Raffaello Rossi, Rosner, en Summum. Exclusief bij BeOne verkrijgbaar zijn onze eigen labels BeOne en Giulia e Tu. Een volledig overzicht van de verkooppunten van al onze merken vind je HIER

  Merk of artikel niet in de winkel?

  Er is in onze damesmode winkels onderling een klein verschil in aanbod van merken. Dat kan betekenen dat je favoriete artikel niet in je Be One winkel hangt. Vraag er gerust naar, wij regelen dat je het gratis thuis ontvangt of, als je dat liever hebt, bij je BeOne winkel.

  Grote(re) maten bij onze BeOne winkel in Leeuwarden

  BeOne heeft een divers assortiment aan merken en stijlen, in kleine maten tot en met maat 44. Echt grote maten hebben we niet, maar een steeds groter deel van onze collectie loopt door tot maat 46. 

  Collectie en Outlet bij onze BeOne winkel in Leeuwarden

  Naast nieuwe collectie en sale is er regelmatig een hoek met outlet artikelen. Houd het in de gaten, want er is tenslotte niets leukers dan een koopje scoren!

  Waar kan ik parkeren dichtbij BeOne in Leeuwarden?

  Parkeergarages 'Zaailand' en 'Oldehove' zijn het meest dichtbij onze winkel en liggen middenin het centrum. Vanuit deze parkeergarages loop je direct het gezellige stadscentrum in. Ook met openbaar vervoer is het centrum van Leeuwarden goed bereikbaar. 

  Ons BeOne team

  Het verkoopteam van BeOne in Leeuwarden, met storemanager Ypie de Haan aan het roer, ontvangt je van harte. Met hun collectiekennis en jarenlange ervaring in adviseren en stylen helpen de verkoopmedewerksters je graag om uit het aanbod dameskleding je eigen outfit samen te stellen, naar persoonlijke smaak. We zien je graag bij BeOne in Leeuwarden!

  Normal HTML Preview DIV
  Terug naar boven Divide

  We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.