Shopping bag
Menu sluiten

    Klantenservice

    Onze winkels Klantenservice
    Filters
    Statement pakken

    Statement pakken

    Denk jij aan degelijk en saai bij een pak? Not anymore! Of je nu naar kantoor gaat, thuiswerkt of een presentatie moet geven, met deze statement pakken pak jij iedereen in.


    Compleet in het pak is toch hartstikke ouderwets? Niets is minder waar


    De tijd dat een zakelijk kostuum stijf, neutraal en formeel was is voorbij. De blazers en pantalons van vandaag combineren vakmanschap met een pittig statement. Denk grafische prints, rijke materialen en een super krachtige snit. More is more.


     

    Waar denk jij aan bij een pak; een blazer en pantalon in 1 kleur? 

    Een oncomfortabele snit of een opgeprikt gevoel? Niets van dit alles met het pak van vandaag - denk mix & match of ton sur ton. Pakken in 1 kleur blijven en natuurlijk kun je er nog steeds voor kiezen om een uniform pak te dragen, maar ga dan wel los met opvallende accessoires. Een geraffineerde printblouse, een perfecte leren tas, een glanzende riem en killer Heels maken het plaatje compleet.
     

    Ik werk thuis en niemand ziet mij. Toch?

    Thuiswerken kan een reden zijn om je uiterlijk minder serieus te nemen. Een gemiste kans! Je bovenlijf komt immers in beeld met online meetings en je wilt onthouden worden, toch? Vaarwel suf vestje, welkom statement blazer. Met een geraffineerd colbert krijgt je imago een instant boost en niemand kan om jou heen. Dat je daaronder een joggingbroek draagt dat weet alleen jij. Vergeet deze alleen niet te wisselen voor een bijpassende pantalon als je alsnog de deur uit moet. Of je wordt een echte trendsetter.
     

    Hoe herken je een goede blazer en een echte pantalon

    Een pittige blazer of statement pantalon is een upgrade voor je hele garderobe. Sterker nog, als je de luxe hebt ervaren van een vakkundig gemaakt kledingstuk dan wil je nooit meer anders. Denk bij een klassiek colbert aan een perfecte snit, een rijk materiaal, geraffineerde details zoals een reverskraag, paspel- of klepzakjes, een blinde sluiting of knopen als juwelen. Investeren in vakmanschap betaalt zich altijd terug en zo’n blazer gaat vele draagbeurten en jaren mee. Alles zit gewoon op de juiste plaats en je lichaam wordt perfect geaccentueerd: een subtiele schoudervulling, aansluitende taillenaden en een mooie lange manchet.

    Shop de nieuwste pakken direct online

    Statement pakken

    Caroline Biss blazer
    Caroline Biss
    Shop nu
    Marc Cain silky blazer
    Marc Cain
    Shop nu
    Marc Cain Sports blazer scuba met print
    Marc Cain
    Shop nu
    Luisa Cerano double breasted blazer
    Luisa Cerano
    Shop nu
    Liu Jo blazer
    Liu Jo
    Shop nu
    Summum blazer met sierknopen
    Summum
    Shop nu

    Caroline Biss wide leg
    Caroline Biss
    Shop nu
    Marc Cain silky wide leg broek
    Marc Cain
    Shop nu
    Marc Cain sports scuba broek met print Sofia
    Marc Cain
    Shop nu
    Oui chino fijne ruit
    Luisa Cerano
    Shop nu
    Liu Jo flared broek
    Liu Jo
    Shop nu
    Summum wide leg pantalon
    Summum
    Shop nu

    Kwaliteit is key


    Een pantalon is te herkennen aan de klassieke elementen, zoals een tailleband, een (doorgestikte) strijkvouw, een effectieve (blinde) knoopsluiting, paspel- of klepzakken. Less is more ! Rechte pijpjes of juist jaren ’40 zwierigheid a la Marlène Dietrich – je herkent een pantalon direct. Viel hij vroeger steevast in de taille, vandaag de dag mag de tailleband lager en ook de snit mag iets losser. Het materiaal is rijk, denk wolblends met polyester of moderne microvezels. Waar de krijtstreep, de visgraat en de ruit altijd klassiekers zullen blijven, zijn grafische prints in opmars, net als moderne afwerkingen. Let op: een echte pantalon is altijd vormvast, de snit is duidelijk en bij een soepeler model zal de stof nog steeds body hebben en je lichaam volgen zonder te knellen.
     


    Zelf een statement pak samenstellen is een makkie


    Wat wil je accentueren? Je bovenlijf of juist je eindeloze benen? Wil je kleur bij je gezicht of zoek je het in grafische patronen en structuurtextiel – alles is mogelijk met deze geweldige blazers en pantalons. Heb je iets te verbloemen dan kan een subtiel printje of effen kleur de aandacht afleiden. Wil je daarentegen de aandacht naar je gezicht, je slanke taille, je hals of cleavage verplaatsen, kies dan resoluut voor een pittige blazer in powersnit, kleur of print. Een neutrale pantalon erbij en jij spettert van het scherm of de werkvloer. Of combineer een printpantalon met een effen colbert en een kleurige top eronder voor een ‘wauw’ effect. Voeg nog een paar extra statements toe in de vorm van een mooie tas, een sjaal, eenvoudige sieraden en een mooie hak of laarsjes en jij bent absolutely fabulous!
     

    Ten slotte nog een handig weetje - een krachtig pak geeft instant power


    Wist jij dat alleen al het dragen van een krachtige outfit je extra power geeft en dan heb je nog niet eens jouw talenten ingezet. Een zorgvuldig samengestelde outfit is het halve werk! Maak daar gebruik van en zie het dragen van je statement pak als het pepertje in een zorgvuldig bereide maaltijd. Je zal onthouden worden om je stijl en klasse en je maakt jezelf letterlijk zichtbaar. Pas op grijze muisjes, want deze powerlady is aan zet!


    Stel zelf je statement pak samen

    Terug naar boven Divide
    Cookies

    We gebruiken cookies (instellingen) om je de beste ervaring te bieden.